Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВАНВРЕМЕНСКИ

АПСОЛУТНО ПРЕЛЕПО! 5 најлепших венчаница славних (ФОТО)

Ове венчанице могу да послуже као инспирација многим будућим младама

1655360383_profimedia-0602234503.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

У овом тексту се нећемо освртати на најгламурозније или најскупље, већ на непретенциозне креације које су оличење елеганције и стила. Пет различитих модела који би могли да задовоље свачији укус. Ово је наш избор топ пет најлепших.

Кејт Мос

Још 2011. године, Кејт Мос се венчала са Џејмијем Хинсом, а многи су је хвалили што се вратила у гламур инспирисан 1920-им. Џон Галијано, један од најистакнутијих Диорових дизајнера, креирао је венчаницу уског кроја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rebelrebelbridal

Према његовим речима, инспирацију је црпео од Зелде Фицџералд. Са златним везом и илузионим рукавима, волимо оно што је створио! Као завршни додир, Кејт је ставила романтични вео.

Прочитајте још: ИЗРАДА ТРАЈАЛА 700 САТИ! Венчаница Бритни Спирс је оличење елеганције, а иза свега стоји Донатела Версаће (ФОТО)

Тони Гарн

Манекенка Тони Гарн удала се за глумца Алекса Петифера крајем 2020. у Хамбургу. Њен избор хаљине боје шампањца (коју су дизајнирали Рат и Боа) био је јединствен и гламурозан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #TeamOhema (@teamohema)

Пар се верио на Бадње вече 2019. након забављања од 10 месеци и одржао малу церемонију са породицом и пријатељима. Хеј, добре ствари могу да се десе брзо!

Прочитајте још: ВЕНЧАНИЦЕ: Ово су трендови за 2022. годину на које треба да обратите пажњу

Зои Кравиц

Зои Кравиц и глумац Карл Глусман имали су јединствену церемонију венчања 29. јуна 2019. Пар се венчао у кући њеног оца (Лени Кравиц) у Паризу, тачније на степеништу.

Након традиционалне церемоније венчања, пар је одржао вечеру са породицом и пријатељима. Зои је носила мрежасту хаљину украшену бисерима, која није остављала много простора за машту. Нажалост, овај брак није дуго трајао и недавно су се развели. Барем је то венчање било за памћење.

Прочитајте још: Завирите на БАЈКОВИТО ИТАЛИЈАНСКО ВЕНЧАЊЕ Кортни Кардашијан: О њеној венчаници ће се причати! (ФОТО)

Шарлин од Монака

Очекивали бисте да је снаја Грејс Кели можда усвојила свекрвино око за гламур и то је управо оно што је Шарлин од Монака доказала на дан свог венчања.

Шарлин се удала за сина Грејс Кели, принца Алберта II. Верска церемонија одржана је у Принчевој палати, у Монаку, а Шарлин се класично уклопила. Изгледала је као права принцеза. Хаљина јој је била равно кројена, беле боје слоноваче, и украшена бисерима и чипком.

Прочитајте још: Ево како изгледа када МЕГАН ФОКС иде на свадбу: Сви су се окретали за њом, а дечко је испратио комбинацију у СМЕЛОМ ОДЕЛУ (ФОТО)

Оливија Палермо

Хајде да причамо о јединственим венчаницама. Каролина Херера је још једном показала свој таленат и магију када је у питању креирање најзанимљивијег дела догађаја. Хаљина. Када бисте само бацили поглед на горњи део Оливијине венчанице, помислили бисте да јој је досадно за тај дан, али прелазећи линију струка, магија се открива.

Носила је обичан џемпер крем боје са шортсом и белом сукњом од тила на врху. Цветни дизајн је красио тил и пар плавих штикли који се нису могли пропустити. Права Кери Бредшоова фешта.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas