Oglas
· · Komentari: 0
VANVREMENSKI

APSOLUTNO PRELEPO! 5 najlepših venčanica slavnih (FOTO)

Ove venčanice mogu da posluže kao inspiracija mnogim budućim mladama

1655360383_profimedia-0602234503.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U ovom tekstu se nećemo osvrtati na najglamuroznije ili najskuplje, već na nepretenciozne kreacije koje su oličenje elegancije i stila. Pet različitih modela koji bi mogli da zadovolje svačiji ukus. Ovo je naš izbor top pet najlepših.

Kejt Mos

Još 2011. godine, Kejt Mos se venčala sa Džejmijem Hinsom, a mnogi su je hvalili što se vratila u glamur inspirisan 1920-im. Džon Galijano, jedan od najistaknutijih Diorovih dizajnera, kreirao je venčanicu uskog kroja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rebelrebelbridal

Prema njegovim rečima, inspiraciju je crpeo od Zelde Ficdžerald. Sa zlatnim vezom i iluzionim rukavima, volimo ono što je stvorio! Kao završni dodir, Kejt je stavila romantični veo.

Pročitajte još: IZRADA TRAJALA 700 SATI! Venčanica Britni Spirs je oličenje elegancije, a iza svega stoji Donatela Versaće (FOTO)

Toni Garn

Manekenka Toni Garn udala se za glumca Aleksa Petifera krajem 2020. u Hamburgu. NJen izbor haljine boje šampanjca (koju su dizajnirali Rat i Boa) bio je jedinstven i glamurozan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #TeamOhema (@teamohema)

Par se verio na Badnje veče 2019. nakon zabavljanja od 10 meseci i održao malu ceremoniju sa porodicom i prijateljima. Hej, dobre stvari mogu da se dese brzo!

Pročitajte još: VENČANICE: Ovo su trendovi za 2022. godinu na koje treba da obratite pažnju

Zoi Kravic

Zoi Kravic i glumac Karl Glusman imali su jedinstvenu ceremoniju venčanja 29. juna 2019. Par se venčao u kući njenog oca (Leni Kravic) u Parizu, tačnije na stepeništu.

Nakon tradicionalne ceremonije venčanja, par je održao večeru sa porodicom i prijateljima. Zoi je nosila mrežastu haljinu ukrašenu biserima, koja nije ostavljala mnogo prostora za maštu. Nažalost, ovaj brak nije dugo trajao i nedavno su se razveli. Barem je to venčanje bilo za pamćenje.

Pročitajte još: Zavirite na BAJKOVITO ITALIJANSKO VENČANJE Kortni Kardašijan: O njenoj venčanici će se pričati! (FOTO)

Šarlin od Monaka

Očekivali biste da je snaja Grejs Keli možda usvojila svekrvino oko za glamur i to je upravo ono što je Šarlin od Monaka dokazala na dan svog venčanja.

Šarlin se udala za sina Grejs Keli, princa Alberta II. Verska ceremonija održana je u Prinčevoj palati, u Monaku, a Šarlin se klasično uklopila. Izgledala je kao prava princeza. Haljina joj je bila ravno krojena, bele boje slonovače, i ukrašena biserima i čipkom.

Pročitajte još: Evo kako izgleda kada MEGAN FOKS ide na svadbu: Svi su se okretali za njom, a dečko je ispratio kombinaciju u SMELOM ODELU (FOTO)

Olivija Palermo

Hajde da pričamo o jedinstvenim venčanicama. Karolina Herera je još jednom pokazala svoj talenat i magiju kada je u pitanju kreiranje najzanimljivijeg dela događaja. Haljina. Kada biste samo bacili pogled na gornji deo Olivijine venčanice, pomislili biste da joj je dosadno za taj dan, ali prelazeći liniju struka, magija se otkriva.

Nosila je običan džemper krem boje sa šortsom i belom suknjom od tila na vrhu. Cvetni dizajn je krasio til i par plavih štikli koji se nisu mogli propustiti. Prava Keri Bredšoova fešta.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas