Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Откривамо тајне МОДНИХ СТРУЧЊАКА: Ево како да уклопите одевне комаде у ЖУТОЈ БОЈИ

Напољу је још зима, али вашој души већ треба сунце и топлота? Макар када је реч о одевним комадима...

1675894800_b13744ee2ee9ae099ad6e5d66a7957a96f311518.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Важно је имати на уму да је жута прилично сложена боја. А да бисте га уклопили у гардеробу без губитка , важно је мудро приступити куповини ове или оне ствари.

Прочитајте још: Често сте под стресом? Ове намирнице вам могу ублажити осећај напетости

Комбинација жуте у одећи је начин да се контролише енергична, необуздана боја, дајући јој облик, нијансу, значење. Дакле, неутрална жута може смањити негативан утицај свог интензитета, али свака појединачна боја (бела, сива, црна) на свој начин. Светле боје ће, напротив, побољшати његову експресивност, што ће дати максималан ефекат тандему.

Комбинација беле и жуте

Комбинација беле и жуте у одећи је лагана, женствена, летња. Има романтику, детињасту лакоћу, небеску чистоту. Бела ће осветлити главну боју, улазећи са њом у контраст хладно-топло, светло-бледо. Бледо жути тонови изгледају само као наговештај беле, када светлији постану светли.

Комбинација сиве и жуте

Прочитајте још: Фризер саветује: Ова фризура ће вам дати млађи изглед, а ево која техника фарбања је идеална уколико имате седе

Комбинација сиве и жуте у одећи је елегантан начин да изгледате млађе. Сива даје сунчаним нијансама озбиљност, али не толико. Да потпуно угуше њихову природу. Лагана племенитост, изузетна женственост, мекоћа - то је све што ова комбинација диктира.

Најчешће се за пар користе лагане, топле нијансе сиве. Да бисте додали лакоћу комбинацији, изаберите пратећу белу нијансу (пожељно млечну или кремасту). За шик ефекат, црни елементи ће бити најбоље решење.

Комбинација црне и жуте

Прочитајте још: Четири начина да заштитите косу док спавате: Да ли је сваки пут очешљате?

Комбинација црне и жуте у одећи је светао контраст који открива вашу активну природу.

Позајмљен из природе, невероватан тандем упада у очи, где год да се налази. Црна и жута боја је једна од најчешћих комбинација која је доступна сваком типу боја, само морате да "одаберете" своју нијансу: бледо жута за "лето", жуто-наранџаста за "јесен", богато жута за "пролеће" и "зима"".

Овај пар ће изгледати занимљиво уз додатак белог и / или графичког црног узорка (пруге, цвеће, тачке).
Што је мање црне, више беле и основне боје, то је светлији изглед, али чак и овај пар јасних линија даће стилски правац.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas