· · Komentari: 0
SAVETI

Otkrivamo tajne MODNIH STRUČNJAKA: Evo kako da uklopite odevne komade u ŽUTOJ BOJI

Napolju je još zima, ali vašoj duši već treba sunce i toplota? Makar kada je reč o odevnim komadima...

1675894800_b13744ee2ee9ae099ad6e5d66a7957a96f311518.jpg
Foto: Shutterstock

Važno je imati na umu da je žuta prilično složena boja. A da biste ga uklopili u garderobu bez gubitka , važno je mudro pristupiti kupovini ove ili one stvari.

Pročitajte još: Često ste pod stresom? Ove namirnice vam mogu ublažiti osećaj napetosti

Kombinacija žute u odeći je način da se kontroliše energična, neobuzdana boja, dajući joj oblik, nijansu, značenje. Dakle, neutralna žuta može smanjiti negativan uticaj svog intenziteta, ali svaka pojedinačna boja (bela, siva, crna) na svoj način. Svetle boje će, naprotiv, poboljšati njegovu ekspresivnost, što će dati maksimalan efekat tandemu.

Kombinacija bele i žute

Kombinacija bele i žute u odeći je lagana, ženstvena, letnja. Ima romantiku, detinjastu lakoću, nebesku čistotu. Bela će osvetliti glavnu boju, ulazeći sa njom u kontrast hladno-toplo, svetlo-bledo. Bledo žuti tonovi izgledaju samo kao nagoveštaj bele, kada svetliji postanu svetli.

Kombinacija sive i žute

Pročitajte još: Frizer savetuje: Ova frizura će vam dati mlađi izgled, a evo koja tehnika farbanja je idealna ukoliko imate sede

Kombinacija sive i žute u odeći je elegantan način da izgledate mlađe. Siva daje sunčanim nijansama ozbiljnost, ali ne toliko. Da potpuno uguše njihovu prirodu. Lagana plemenitost, izuzetna ženstvenost, mekoća - to je sve što ova kombinacija diktira.

Najčešće se za par koriste lagane, tople nijanse sive. Da biste dodali lakoću kombinaciji, izaberite prateću belu nijansu (poželjno mlečnu ili kremastu). Za šik efekat, crni elementi će biti najbolje rešenje.

Kombinacija crne i žute

Pročitajte još: Četiri načina da zaštitite kosu dok spavate: Da li je svaki put očešljate?

Kombinacija crne i žute u odeći je svetao kontrast koji otkriva vašu aktivnu prirodu.

Pozajmljen iz prirode, neverovatan tandem upada u oči, gde god da se nalazi. Crna i žuta boja je jedna od najčešćih kombinacija koja je dostupna svakom tipu boja, samo morate da "odaberete" svoju nijansu: bledo žuta za "leto", žuto-narandžasta za "jesen", bogato žuta za "proleće" i "zima"".

Ovaj par će izgledati zanimljivo uz dodatak belog i / ili grafičkog crnog uzorka (pruge, cveće, tačke).
Što je manje crne, više bele i osnovne boje, to je svetliji izgled, ali čak i ovaj par jasnih linija daće stilski pravac.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.