Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Разводи се НАЈТУЖНИЈА принцеза? Обријала је главу и обукла фармерке

Супруга Алберта од Монака има занимљив стил облачења.

1630833737_Sarliz-Monako-epa.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Већ неколико месеци се прича да се Шарлин и Алберт од Монака разводе. Ко је Шарлин?

Прочитајте још: Завирите у орман Неде Украден: Две одличне ИДЕЈЕ за крај лета (ФОТО)

Шарлин је олимпијска пливачица

Шарлин је светску славу достигла као учесница Олимпијских игара. Рођена је 25. јануара 1978. године, а пореклом је из Зимбабвеа и Јужне Африке. Шарлин се годинама бавила пливањем, а на Афричким играма у Јоханесбургу 1999. године освојила је три златне и једну сребрну медаљу.

Престала је да се такмичи 2007, а удала се 2010. године и 2014. добила близанце.
Најтужнија принцеза
Због промискуитетног понашања принца Алберта Шарлин називају "најтужнијом принцезом". Она је пре неколико месеци отишла у Јужну Африку, а палата је саопштина да ће се тамо задржати на неодређено време.

Шарлин је представљала Јужну Африку на Комонвелт играма 1998. и 2002. године, као и на Олимпијским играма у Сиднеју, али није узела медаљу. Престала је да се такмичи 2007. године.

Прочитајте још: Припремите два јесења комада гардеробе: Ко би рекао да ће се носити дању? (ФОТО)

Принца Алберта је упознала као пливачица

Шарлин је упознала принца Алберта у Монаку 2000. године када се такмичила у пливању. Њих двоје су објавили веридбу јуна 2010. године и венчали су се наредне године 1. јула.  Нико није знао да су се забављали.

Године 2014. добили су близанце Габријелу и Жака.

Прочитајте још: Дочекајте КИШУ СПРЕМНЕ: Уз ОВАЈ модни детаљ бићете СТИЛИЗОВАНЕ и на киши (ФОТО)

Шарлин има занимљиве фризуре

Шарлин није класична принцеза која носи дугачку косу, локне и пунђе. Напротив, њу често можемо видети са кратком плавом косом, па и да обрије једну страну изнад уха.

У ретким прилика носи хаљине и штикле, а најчешће је обучена спортски и у панталонама. То не значи да није елегантна, јер је увек била децентно обучена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas