Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ

Српска блогерка са Малте: Нена Каy за Магазин Новости открива неприкосновене модне савете за све даме (ФОТО)

Нена је девојка са Косова која има успешну и богату каријеру модног блогера на Малти. За Магазин новости окрива које су непогрешиве комбинације за сваку жену, даје одличне модне савете за Дан заљубљених, али има и важне препоруке уз помоћ којих нећемо правити грешке!

1613079740_pjimage--25-.jpg
Фото: Сузана Симијоновић
Oglas
  • Која је то комбинација која стоји свакој жени, у којој нема грешке?

Ниједна жена не може погрешити у минималистичким одевним комбинацијама које се увек могу оплеменити добрим комадом накита или аксесоарима за било коју прилику. Мода је ту да нас забави. "Играјте се", али не идите предалеко.

Прочитајте још: КОРЕЈСКА козметика наставља да диктира трендове: Ове савете морате следити у 2021. години

Уживајте у моди! 

Мислим да већина жена сматра да су црни одевни комади незанимљиви, али када се добро уклопе итекако могу изгледати отмено и једноставно. Црни оутфити су у предности јер могу бити носиви за вечерњи излазак, посао, одлазак на кафу и зато је пожељно имати бар две категорије оутфита у свом ормару: оне класичне на које не рачунате и које носите свакодневно, као и оне друге у које улажете више новца и користите их за специјалне прилике. 

Фото: Сузана Симијоновић

  • Како бисте описали свој стил облацења? Модни узор?

Мода је дивна и свако њено раздобље је предивно на свој начин. Мој стил се, дефинитивно, градио годинама. Не пратим слепо трендове, али итекако пратим свој облик тела. У неколико речи, ја стилски  "живим" у 50-им, 60-им. Свој стил могу описати као романтичан,винтиџ, елегантан и шик.

Прочитајте још: Мода на послу: Заборавите униформисаност имамо ТРИ идеје за вас

Фото: Сузана Симијоновић
Ненин стил је романтичан, винтиџ, елегантан, шик

Што се модних узора тиче, не ослањам се само на славне личности, већ инспирацију тражим на различитим местима, код мање познатих модних блогера, жена и девојака које свакодневно срећем. Такође, свако доба је за мене инспирација као и одређене личности које су их обележиле, па је тако тренутно у центру мојих интересовања Ладy Диана.  

  • Који је то модни комад а који маке-уп производ без којег не излазите напоље?

Дефинитивно су то наочаре за сунце, које, не само што употпуњују оутфит и одличан су модни детаљ, већ могу сакрити и трагове умора. Што се шминке тиче, не шминкам се много. Волим да одржим природни изглед.

  • Препорука за добру, непогрешиву модну комбинацију за предстојећи Дан заљубљених (за момке и девојке)

Свакако треба наћи баланс и дотерати се у складу с приликом - ни превише, али, ипак, ни као за сваки дан. На хиљаде је одевних комбинација, стога, без обзира за који се "лоок" одлучите, немојте претеривати.

Фото: Сузана Симијоновић

Иако црвена боја симболизује љубав, страст, сензуалност...девојке могу слободно избећи онај чувени модни клише ''тотал ред лоок" за Дан заљубљених. Уместо тога, када сте у недоумици, непогрешиве су црне или "нуде" хаљине, јер  ту увек добијате "цлассy" и "сеxy лоок".  У оба случаја можете да додате "акценат" попут  црвеног ружа или црвених ципела.  Ако се ипак одлучите за црвено, пазите и бирајте хаљину (оутфит) једноставног кроја, јер је црвена боја, свакако, ефектна сама по себи, те у том слуцају додајте неутралне, дискретне детаље како не би "угасили" црвену доминацију.

Прочитајте још: Обућа коју смо заборавили поново се враћа: Дизајнери представили моделе за пролеће/лето 2021 (ВИДЕО)

Када сте у недоумици - експериментишите!

За мушкарце су сако и кошуља неутралних боја добитна комбинација. За "стyлисх лоок" дефинитивно долази у обзир тамноплава у комбинацији са црном бојом. Одело је формалнији аутфит који је непогрешив, али захтева одређено место где може да се носи. 

Обућа за Дан заљубљених
 Девојке које нису љубитељи високих потпетица и црвених аутфита за Дан заљубљених и те тако могу изгледати атрактивно. За било коју варијанту  да се определите, од пудер розе, преко тамнољубичастих, до бордо нијанси, свакако ћете изгледати шик. Како би изглед био елегнтнији, за овакве прилике увек бирајте свиленкастије материјале, кошуље, хаљине и слично.Такође, коњак браон дубоке или кратке чизме или ципеле дефинитивно одишу стилом и идеални су за све прилике.
  • Шта ће се носити овог пролећа и лета?

Живимо дефинитивно у "фаст фасхион" свету. Сваке године имамо мноштво нових трендова који излазе из моде једнако брзо као што су и постали хит.

У 2021. трендови се неће драстично мењати

Након необичне 2020, мислим да ће се тренутни трендови мање-више задржати и у 2021. години. Када кажемо пролеће одмах помислимо на пастелне боје. Овде свакако треба да  будемо обазриви, јер усклађивање пастела значи усклађивање нежних нијанси, а, не желите да направите грешку и изгледате, као ускршња декорација, на пример. Најсигурнија опција је одлучити се за једну до две пастелне боје. Пун погодак биће пастелна маслац жута нијанса. Ова нова врста жуте је романтична и лака за ношење. Комади цветног дезена су, сложићете се, у духу пролећа. Нема сумње да ће свако моћи да пронађе хаљину, сукњу или јакну овог дезена по свом укусу. Одлично се комбинују са нуде и пастел нијансама. 

Фото: Сузана Симијоновић

Мислим да смо се, у последњем периоду, више окренули минимализму и удобности. Оно што смо пренели из прошле године су, дефинитивно, "цомфy лоок-ови" под којим спадају тренутно актуелне тренерке које ће и наставити да буду један од пожељнијих комада у 2021. години, затим, сукње, хаљине и кроп топови од плетива - идеални за прелазни период, лагани материјали слип хаљина, као и једноставне и провидне силуете које суптилно наглашавају сексепил. Ту су свакако дугачке, лепршаве хаљине у јарким бојама и,  за лето, неизбежна „бубблегум“ нијанса која је идеалан избор за летње сандале или одело које ће посебно доћи до изражаја уз сиву или беж боју. 

Фото: Сузана Симијоновић

  • Где жене углавног греше у одабиру оутфита? 

Одећа дефинитивно може побољшати или погоршати наш изглед. Јако је важно коју поруку желимо послати о себи и какав утисак желимо да оставимо. 

Прочитајте још: Како ФАРМЕРКЕ треба да стоје? Обратите пажњу на ове ствари и олакшајте куповину

Жене греше у томе што мисле да је за добар и "скуп" изглед потребно доста новца. То је, једноставно  - велика лаж. 

Избегавајте јефтин, кичаст изглед

Важан део је свакако да се осећамо добро у томе што носимо, али се све може уклопити као један "удобан и шик" изглед. 

Листа  је заиста предугачка а ову су основни савети:

  • На првом  месту је баланс пропорција: првенствено, треба филтрирати шта нам добро стоји, а шта не, на основу висине и грађе тела. Покушајте да сакријете недостатке и истовремено истакнете своје адуте. Ако сте, на пример, "слабији у боковима“, тај део можете "надокнадити" панталонама и сукњама високог струка са џеповима. С друге стране, ако сте слабији у горњем делу, у раменима, тренутни тренд - нараменице идеално ће вам "повећати" тај део. 
  • Будите опрезни са показивањем коже : избегавајте "јефтин изглед" тако што ћете акценат сексипила "бацити" и на ноге и на деколте, ма колико вас изглед био скуп, ноге и деколте "на извол'те" одишу такозваним "цхеап лоок-ом".
  • Избегавајте сирове боје! Ако зелите да изгледате софистицирано, бирајте материјале у неутралним, нуде и земљаним тоновима. За зимске варијанте можете се одлучити за плетива од "Цхункy" вуне која дају "цозy & еxпенсиве" лоок :) Овакви материјали су сами по себи хигх-енд тако да ће ваше комбинације бити са стилом. 

Фото: Сузана Симијоновић

  • Невидљиви доњи веш. Данас постоји велики избор такозваног невидљивог доњег веша који је удобан и не оставља трагове. 
  • Уколико нисте добри у проналазењу сопственог стила, свакако се обратите правој особи која вам може помоћи у томе.

Прочитајте још: Како ФАРМЕРКЕ треба да стоје? Обратите пажњу на ове ствари и олакшајте куповину

  • Модни савети за читаоце Магазина.
  • Немојте имати страх од тога ко ће шта рећи, јер мода је ту, првенствено, да нас забави. 
  • Бирајте гардеробу у складу са својим телом. 
  • Играјте се са принтовима, бојама и стиловима. 
  • Прилагодите модни тренд себи и не дозволите да трендови одређују ваш стил.
  • Не комбинујте ципеле и торбе у истој нијанси.
  • Уложите у непролазне комаде попут црног блејзера, беле и црне кошуље.
  • Анимал принт у што мањим количинама.
  • Еффортлесс цхиц никада не излази из моде.​

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas