Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА КОЖЕ

Све што треба да знате о МАСКАМА ЗА ЛИЦЕ

Нису обавезни део бјути рутине.

1604999734_Depositphotos_10540675_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Маске за лице нису обавезни део бјути рутине, али ако се редовно користе могу итекако допринети лепом и младоликом изгледу ваше коже. Маске долазе у многим облицима и различитим паковањима, а ако желите да научите више о њима, прочитајте наше упутство.

1. Маске бирај према типу коже

Волите јагоде, па ћештеузети маску на којој је нацртано управо то воће? Погрешан потез! Маске би требало бирати искључиво према типу коже, а ако на њој пише да је намењена свим типовима коже, тек онда се можете фокусирати на боју и мирис.

Прочитајте још: Да ли и ви имате проблем са ПОДОЧЊАЦИМА? Ево како да их ублажите

2. С хидратантном маском не можете погрешити

Маске за чишћење, маске које хране кожу, маске за опуштање, маске које се претварају у пилинг...на тржишту постоји заиста много типова маски, али ако тек почињете с њиховим коришћењем, предлажемо вам да изаберете хидратантну маску јер је за лепу кожу заправо и најважнија - влага. Плус, ова маска идеална је за све типове коже, а могу је користити и девојке од 17 и жене од 50 година.

4. Не претерујте са количином

Дебели слој маске не значи и бољи тен. Кожа може упити само одређени део производа, па је довољно маску нанети у танком слоју.

Фото: Депозит

Прочитајте још: САКРИВАЊЕ БОРА шминком: Ево у чему је тајна

5. Послушајте произвођача

Немојте остављати маску на лицу 30 минута, ако је на паковању произвођач нагласио како је треба испрати након 15 минута. Произвођачи су направили бројна истраживања како би дошли до одређеног броја минута, па би било боље да их заиста и послушате.

6. Добро исперите

Све маске најбоље се испиру са млаком водом, а изразито је важно помно их уклонити с лица. Остатци маске могли би да зачепе поре што би могло да изазове бубуљице. Посебну пажњу обратите на део испод браде на којем се често скупљају остаци производа приликом испирања.

Прочитајте још: Супер трикови са КОРЕКТОРОМ: Ево на које се све начине може користити

7. Ако заудара - баци

Никад немојте да користите маске којима је истекао рок трајања или које су предуго стајале на загрејаном месту. Ако маска има другачију текстуру или неугодан мирис - нипошто је немојте стављати на лице!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas