Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГОВАН ИЗГЛЕД

ТАЈНА КОЗМЕТИЧАРКЕ: Открива који ТРЕТМАН не треба никад да плаћамо, јер га можемо БЕСПЛАТНО одрадити код куће

Лед за лице је један од најбржих начина да вратите лицу свеж и блистав изглед. Може вам помоћи код бубуљица, бора, подочњака...

1643210896_woman-gc47921726_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Током недавне посете једном козметичком салону, из опуштене приче са козметичарком (даме знају како то уме да буде), сазнала сам занимљиву и по свој прилици корисну ствар.

Наиме, како ми је козметичарка објаснила, у свету је најновији тренд такозвани третман са ледом, за који сматра да је просто бацање пара, јер како је објаснила то можемо и саме да одрадимо код куће јер је у целом третману најважнији састојак, логично, лед.

Посаветовала ме је да увек има замрзнуто пар коцкица у замрзивачу и кад стигнем, увијем коцкицу-две у газу или памучну тканину и кружним покретима прелазим преко лица 10-15 минута. 

Како ће се то одразити на кожу?

Рекла је: "Да ли си приметила како је зими кожа увек мање пролематична? Многе упале се повуку и изгледа затегнутије?" Морала сам да признам да је управо то и мој случај, зими дефинитивно имам мање проблема са кожом.

Прочитајте још: Ако купујете и SECOND HAND радњама ОВУ ствар морате да знате, јер можете изазвати ОЗБИЉАН проблем

По објашњењу козметичарке, када је у додиру са хладним ваздухом, водом и слично, кожа појачано лучи колаген и захваљујући томе, побољшавамо циркулацију на лицу и самим тим изгледамо свежије, а лице добија сјај и затегнутост.

С тим у вези, напоменула је да увек треба да се умивамо хладном водом, чак и зими, а то можемо да применимо и у последњем минуту тухирања.

То је одличан начин да активирамо циркулацију и освежимо цело тело. 

Након разговора из салона, истражила сам на интернету и ево које бенефите доноси третирање лица ледом:

  • Лед за лице сужава ваше поре остављајући ваше лице веома глатко.
  • Лед за лице може да ублажи ваше бубуљице, опекотине од сунца и упале коже.
  • Смањује црвенило и оток и утиче на бол.
  • Масажа лица са коцкама леда може освежити ваш тен јачањем циркулације.
  • Лед за лице са млеком или краставцем може вам послужити као добар пилинг.
  • Да бисте ублажили натеченост очију, направите коцке леда од зеленог чаја.

Бесплатно, а делотворно, комбинација коју свако воли да чује када је реч о нези коже!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas