Oglas
· · Komentari: 0
NEGOVAN IZGLED

TAJNA KOZMETIČARKE: Otkriva koji TRETMAN ne treba nikad da plaćamo, jer ga možemo BESPLATNO odraditi kod kuće

Led za lice je jedan od najbržih načina da vratite licu svež i blistav izgled. Može vam pomoći kod bubuljica, bora, podočnjaka...

1643210896_woman-gc47921726_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Tokom nedavne posete jednom kozmetičkom salonu, iz opuštene priče sa kozmetičarkom (dame znaju kako to ume da bude), saznala sam zanimljivu i po svoj prilici korisnu stvar.

Naime, kako mi je kozmetičarka objasnila, u svetu je najnoviji trend takozvani tretman sa ledom, za koji smatra da je prosto bacanje para, jer kako je objasnila to možemo i same da odradimo kod kuće jer je u celom tretmanu najvažniji sastojak, logično, led.

Posavetovala me je da uvek ima zamrznuto par kockica u zamrzivaču i kad stignem, uvijem kockicu-dve u gazu ili pamučnu tkaninu i kružnim pokretima prelazim preko lica 10-15 minuta. 

Kako će se to odraziti na kožu?

Rekla je: "Da li si primetila kako je zimi koža uvek manje prolematična? Mnoge upale se povuku i izgleda zategnutije?" Morala sam da priznam da je upravo to i moj slučaj, zimi definitivno imam manje problema sa kožom.

Pročitajte još: Ako kupujete i SECOND HAND radnjama OVU stvar morate da znate, jer možete izazvati OZBILJAN problem

Po objašnjenju kozmetičarke, kada je u dodiru sa hladnim vazduhom, vodom i slično, koža pojačano luči kolagen i zahvaljujući tome, poboljšavamo cirkulaciju na licu i samim tim izgledamo svežije, a lice dobija sjaj i zategnutost.

S tim u vezi, napomenula je da uvek treba da se umivamo hladnom vodom, čak i zimi, a to možemo da primenimo i u poslednjem minutu tuhiranja.

To je odličan način da aktiviramo cirkulaciju i osvežimo celo telo. 

Nakon razgovora iz salona, istražila sam na internetu i evo koje benefite donosi tretiranje lica ledom:

  • Led za lice sužava vaše pore ostavljajući vaše lice veoma glatko.
  • Led za lice može da ublaži vaše bubuljice, opekotine od sunca i upale kože.
  • Smanjuje crvenilo i otok i utiče na bol.
  • Masaža lica sa kockama leda može osvežiti vaš ten jačanjem cirkulacije.
  • Led za lice sa mlekom ili krastavcem može vam poslužiti kao dobar piling.
  • Da biste ublažili natečenost očiju, napravite kocke leda od zelenog čaja.

Besplatno, a delotvorno, kombinacija koju svako voli da čuje kada je reč o nezi kože!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas