Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Техника која успешно сакрива СЕДЕ власи: Савети који вам могу помоћи да решите овај проблем за само неколико минута

Испробајте технику која је многима помогла

1688718065_sede.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Седа коса или власи не значи увек и крај младости. Често због генетике или стреса добијамо седе већ у тридесетим, а и раније. Упркос томе, многе даме верују да кваре њихов изглед и да делују старије.

Техника који прикрива седе власи

Фактори због којих је седа коса уочљивија

Дакле, главна тајна прикривања седе косе је стварање базалног волумена. На равној коси без волумена најприметнији су недостаци фризуре, док волуминозна коса делује природно, природно и скреће пажњу са седе косе.

Исто важи и за масну косу, јер овај фактор често изазива недостатак природног волумена. А ако наиђете на сличан проблем, покушајте да оперете косу детаљно, користећи шампоне за дубинско чишћење или се обратите дерматологу који ће вам помоћи да решите узрок у корену.

Трикови који помажу за прикривање

Дешава се и да седе власи расту на најприметнијим местима, као што је раздељак. Истовремено, када погледате друге делове главе, нећете их ни приметити. У овом случају, покушајте да промените раздељак, померајући га на десну или леву страну да бисте сакрили седу косу.

Ако сте стилизовали косу на овај начин, или одабрали начин на који сте навикли, а неке седе су и даље видљиве, покушајте да их прикријете маскаром за обрве која одговара боји ваше косе. Ово ће вам помоћи да сакријете седе власи, као и да граница између седе косе и косе ваше уобичајене боје буде мање оштра.

Друга, ништа мање успешна идеј аза стилизовање је пунђа. А ако и даље мислите да је ова фризура погодна само за чишћење куће, размислите још једном јер је носе звезде чак и на црвеном тепиху. Осим тога, размислите и о елегантним опцијама ниског репа или полу-репа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas