Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОМАЋА КОЗМЕТИКА

Упорно се ОСЕЋАТЕ СЕ испод пазуха? НАПРАВИТЕ САМИ домаћи дезодоранс који решава ове проблеме

Повећана количина уноса воде током летњих врућина и правилна исхрана само су методи како да спречите непријатан мирис зноја, али и примена домаће козметике засноване на провереним састојцима

1596142050_dezodorans.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Хемикалије на нашем телу само повремено ће учинити да смо сигурни од зноја и непријатног мириса који се са њим шири. Ово се посебно односи на дезодорансе, за које поједини лекари тврде да имају учинак како да мажете пазух алуминијумом.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Антиперспирант у спеју је као да стављате алуминијум испод пазуха

Лучењем зноја из тела избацијемо токсине и штетне састојке, па овај природан процес не треба заустављати вештачким производима јер то може изазвати бројне компликације.

Прочитајте још: Нема лета без ХАЉИНЕ, а ево који модел МОРАТЕ носити у наредна два месеца

Доносимо вам доаће рецепте за кремице, које налик на антиперспиранте можете користити за наношење испод пазуха како бисте избегли непријатне мирисе. Овај производ можете направити сами, трајаће вам дуго и много је здравији од оних у дрогеријама.

Прочитајте још: НАЈГОРА ствар у животу једне жене - накупљене ДЛАКЕ У ЧЕТКИ! Ево и како да је решите

Састојци за припрему:

  • 4 кашике кокосовог маслаца
  • 4 кашике сода бикарбоне
  • 2 кашике кукурузног скроба
  • 20 капи капи етеричног уља чајевца, лаванде, лимуна или рузмарина

Припрема дезодоранса:

Прочитајте још: Да ли и ви имате проблем са ПОДОЧЊАЦИМА? Ево како да их ублажите

Помешајте сода бикарбону и кукурузни скроб. Умешајте у ту смесу кокосово уље и мутите мутилицом све док се све добро не повеже. Додајте етерично уље ако желите. Излијте смесу у жељени облик.

Како да чувате дезодоранс

Прочитајте још: Лице негује КУЋНА РАДИНОСТ! Направите домаће МАСКЕ за све типове коже

Излијте топлу смесу у мини силиконске калупе за мафине. Кад се охладе, пажљиво их истисните да фино искоче. Држите их на сувом и хладнијем месту. По потреби утрљавајте директно у пазух.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas