Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Почетак школске године из снова

Живимо у времену када смо свесни колико је важно да приуштимо деци њихов лични простор, како би се развијали и расли у самосталне и креативне младе људе

1661422539_03NOVOSTI.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Често нисмо у могућности да им ослободимо целу просторију, па се неретко због тога осећамо лоше. Добра вест је да и ако нисмо у могућности да им поклонимо собу, и лепо уређен радни кутак је сјајно решење. У наставку делимо са вама корисне идеје и савете који ће вам помоћи у томе.

Све што деци треба за радни кутак су у суштини радни сто и столица, и мало простора за организовање књига и прибора. Важно је да стекну осећај припадности, па их укључите у процес опремања простора и одабира намештаја. На тај начин створићете им и одговорност за одлагање њихових књига и ствари.

Фото: Промо

Уколико је ваша просторија уређена у индустријском стилу, за радни кутак можете да одаберете компјутер сто CТ-1932 уз трпезаријску столицу VRP-001 металне конструкције, којој можете додати декоративни јастук, који може послужити као потпора за леђа. Изнад стола додајте и зидне полице које ће овај радни кутак учинити правим местом за уживање и рад, а нећете погрешити одабиром зидне полице VKS-80029М или зидне полице VKS-80053.

Како би несметано учили, деци је потребно довољно природне светлости, па је добра опција постављање стола код зида поред прозора. Као додатно радно светло обезбедите стону лампу, јер је ноћно учење често, а и зимски дани обично захтевају целодневно додатно осветљење.

Фото: Форма Идеале

Компјутер сто HOF представља идеално решење за опремање радног кутка, који је поред изузетно привлачне естетике и веома функционалан. Затворени преградни део, једна фиока, као и отворене полице, дају доста простора за одлагање, а погодан је како за мале радне просторе у дому, тако и за функционалне кутке у дечијим собама. Уз овај сто одлично се уклапа канцеларијска фотеља QZY-2502L која ће обезбедити сву потребну удобност.

Фото: Форма Идеале

Уредан и организован радни простор је мотивишући за децу, па се потрудите да увек буде сређен. За радни кутак који се налази у оквиру неке друге просторије, дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу компјутер сто LEO као практично решење, чија су пространа радна површина и фунционални систем фиока довољни за савршену организацију и одлагање разних ствари. Отворена полица MAURO одлична је за додатне ситнице и декорацију, а амбијент ће употпунити и канцеларијска столица NF-905.

Стварање занимљивог и забавног простора за учење учиниће да вашим школарцима домаћи задаци не буду само досадна активност, већ и моменат уживања у само њиховом креативном кутку. Дизајнирајте простор који чини да им учење буде задовољство и нец́ете морати да бринете да ли ће сви домаћи задаци бити завршени на време.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas