Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕФИКАСНО

ЈЕФТИНО И КОРИСНО: Невероватне намене беби пудера

Веома практичан производ.

1607088316_Depositphotos_169517276_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Уколико ваш буџет за куповину козметике подразумева куповину мултифункционалних производа онда дефинитивно бисте требали да имате беби пудер.

Овај производ практичним чине његове многобројне намене. Помоћи ће вам када немате довољно времена да оперете косу, али и да вам кармин дуже траје, као и у још неколико ситуација.

Прочитајте још: Како избећи испуцали ефекат пудера на кожи?

Повећава волумен трепавица

Нанесите лагани слој пудера за бебе на трепавице, између два слоја маскаре. Пудер ће додати дужину и волумен вашим трепавицама. Осим тога, ако ваша маскара има течну формулу, односно није претерано густа, беби прах ц́е спречити да се маскара размаже, каже стручњак за лепоту Кристина Марал.

Суво прање косе

За овај трик сте вероватно већ чули. На врхове прстију нанесите мало беби пудера, утрљајте у корен косе потом очешљајте целу дужину косе. Беби пудер ће упити вишак масти са темена главе и повећати волумен.

Прочитајте још: Навике због којих се стварају БУБУЉИЦЕ: Шта би требало да променимо

Уклања сјај са коже

Гари Баренс, власник онлине схопа ЛесБијоутериес.цом, тврди да беби пудер има бољи ефекат него вец́ина пудера који имају мат финиш.

Фото: Депозит

- Научио сам овај мали трик од фотографа. Не можете да користите превелику количину, међутим мали слој пудера покупиће непотребан сјај на лицу када сте пред камером или фотоапаратом. Пудер у праху апсорбује зној са лица и ублажава сјај, посебно код особа које имају тамнију нијансу коже, јер тамнија кожа одражава више сјаја пред камерама - каже Гари Баренс.

Прочитајте још: Храна која може да ублажи менструалну бол

Кармин дуже траје

- Када шминкам неког кога очекује дуга ноћ, односно коме шминка треба дуго да траје, између два слоја кармина увек нанесем танак слој беби пудера. Након првог слоја кармина, прислоните марамицу на усне да покупите вишак, а потом четкицом нанесите танак слој пудера. Затим поново нанесите кармин и спремни сте - саветује Марал.

Уклоните песак са коже

- Мој омиљени трик са беби пудером практикујем на плажи. Ако нанесете танак слој беби пудера песак се неће лепити и моћи ћете лаганим додиром да га уклоните са коже, каже Реган.

Прочитајте још: Волите МИНЂУШЕ: Како да оберете идеалне према облику лица и дужини косе

Уклања непријатне мирисе из патика

Немате времена да се истуширате након теретане и на брзину обувате чисте патике на знојаве ноге? Одвартно! Сипајте мало беби пудера у патике да апсорбује зној и непријатне мирисе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas