Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉСТВО

Када је бирате, пазите на 5 СТВАРИ, јер КУМА НИЈЕ ДУГМЕ

Током планирања венчања кума ће вам бити особа од поверења и помоћница.

1600766157_Depositphotos_8767916_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Младина десна рука код припрема за венчање и на самом венчању јесте управо њена венчана кума. Како бисте за “чувара” свога брака изабрали пријатељицу створену за ту улогу, сазнајте на шта би свака млада требала да обрати пажњу када бира венчану куму.

Током планирања венчања венчана кума биће вам пријатељица, особа од поверења, помоћница, али пре свега неко на кога се можете ослонити у тренуцима када ће вам свега бити превише.

1. С њом вас веже заједничка прошлост

За венчану куму изаберите пријатељицу коју познајете годинама и с којом сте пуно тога проживели. Пријатељицу која је видела многе ваше добре, али и лоше тренутке. Нека то буде особа која вас стварно познаје и која зна како сте одрасли и сазрели током година. Кума мора бити особа која има посебно место у вашем срцу.

Прочитајте још: Пре изговореног "ДА" младу из Крушевца прекинуо кум: Изговорио четири речи због којих сада она размишља да се РАЗВЕДЕ

2. У контакту сте

Кума мора бити особа с којом сте у контакту, а не неко с ким се дуго нисте видели ни чули. Ако се и не виђате тако често, али редовно разговарате телефоном то је у реду, али ако се не сећате када сте задњи пут окренули њен број телефона, боље је да за куму изаберете другу особу. Изаберете ли особу с којом вас веже дугогодишње пријатељство, а с којом и данас имате редовано контакт, то ће бити најбољи избор.

Фото: Депозит

3. Разуме вас

Свако од нас има своје “бубице”, а свака будућа млада током планирања венчања у неком тренутку доживи баш такво ћудљиво расположење. Кума мора бити неко ко вас разуме и ко зна када је тренутак да вас саветује и буде вам подршка, а када да вас – остави на миру. Задње што желите је да се особа која би вам требала бити ослонац узруја због вашег понашања. Треба вам неко ко стварно разуме вас и ваше жеље.

Прочитајте још: Живите у малом стану, а имате ПРЕВИШЕ ОБУЋЕ? Ови једноставни ТРИКОВИ ће вам помоћи

4. Жели да вам помогне

Током планирања венчања ваша кума биће вам пријатељица, особа од поверења, помоћница, али пре свега биће неко на кога се можете ослонити у тренуцима када ће вам свега бити превише. Када бирате куму то мора бити неко за кога знате да ће вам помоћи и ко ће бити уз вас у свакој ситуацији.

Прочитајте још: Избегавајте ових 6 ГРЕШАКА приликом облачења

5. У њеном друштву сте опуштени

Кума мора бити неко с киме се можете добро насмејати, ко познаје вашу љубавну причу и вашу прошлост, неко с ким можете да се забавите, али и искрено да разговарате о озбиљним стварима. Кума нека буде она пријатељица уз коју сте опуштени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas