Oglas
· · Komentari: 0
PRIJATELJSTVO

Kada je birate, pazite na 5 STVARI, jer KUMA NIJE DUGME

Tokom planiranja venčanja kuma će vam biti osoba od poverenja i pomoćnica.

1600766157_Depositphotos_8767916_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Mladina desna ruka kod priprema za venčanje i na samom venčanju jeste upravo njena venčana kuma. Kako biste za “čuvara” svoga braka izabrali prijateljicu stvorenu za tu ulogu, saznajte na šta bi svaka mlada trebala da obrati pažnju kada bira venčanu kumu.

Tokom planiranja venčanja venčana kuma biće vam prijateljica, osoba od poverenja, pomoćnica, ali pre svega neko na koga se možete osloniti u trenucima kada će vam svega biti previše.

1. S njom vas veže zajednička prošlost

Za venčanu kumu izaberite prijateljicu koju poznajete godinama i s kojom ste puno toga proživeli. Prijateljicu koja je videla mnoge vaše dobre, ali i loše trenutke. Neka to bude osoba koja vas stvarno poznaje i koja zna kako ste odrasli i sazreli tokom godina. Kuma mora biti osoba koja ima posebno mesto u vašem srcu.

Pročitajte još: Pre izgovorenog "DA" mladu iz Kruševca prekinuo kum: Izgovorio četiri reči zbog kojih sada ona razmišlja da se RAZVEDE

2. U kontaktu ste

Kuma mora biti osoba s kojom ste u kontaktu, a ne neko s kim se dugo niste videli ni čuli. Ako se i ne viđate tako često, ali redovno razgovarate telefonom to je u redu, ali ako se ne sećate kada ste zadnji put okrenuli njen broj telefona, bolje je da za kumu izaberete drugu osobu. Izaberete li osobu s kojom vas veže dugogodišnje prijateljstvo, a s kojom i danas imate redovano kontakt, to će biti najbolji izbor.

Foto: Depozit

3. Razume vas

Svako od nas ima svoje “bubice”, a svaka buduća mlada tokom planiranja venčanja u nekom trenutku doživi baš takvo ćudljivo raspoloženje. Kuma mora biti neko ko vas razume i ko zna kada je trenutak da vas savetuje i bude vam podrška, a kada da vas – ostavi na miru. Zadnje što želite je da se osoba koja bi vam trebala biti oslonac uzruja zbog vašeg ponašanja. Treba vam neko ko stvarno razume vas i vaše želje.

Pročitajte još: Živite u malom stanu, a imate PREVIŠE OBUĆE? Ovi jednostavni TRIKOVI će vam pomoći

4. Želi da vam pomogne

Tokom planiranja venčanja vaša kuma biće vam prijateljica, osoba od poverenja, pomoćnica, ali pre svega biće neko na koga se možete osloniti u trenucima kada će vam svega biti previše. Kada birate kumu to mora biti neko za koga znate da će vam pomoći i ko će biti uz vas u svakoj situaciji.

Pročitajte još: Izbegavajte ovih 6 GREŠAKA prilikom oblačenja

5. U njenom društvu ste opušteni

Kuma mora biti neko s kime se možete dobro nasmejati, ko poznaje vašu ljubavnu priču i vašu prošlost, neko s kim možete da se zabavite, ali i iskreno da razgovarate o ozbiljnim stvarima. Kuma neka bude ona prijateljica uz koju ste opušteni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas