Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШАРЕНИЛО

НИКАД СЕ НЕ ЗНА: Носите ОВЕ боје и позитивне ствари ће вас саме пронаћи

За своје домове многи људи бирају биљке за које се каже да код њих привлаче љубав, срећу, богатство... Још један потнецијални начин којим, између осталог, можемо да утичемо на привлачење богатства у живот јесу и боје које носимо.

1596105590_dress-864107_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Не желимо овим да кажемо да ћете, ако обучете црвену хаљину тај дан, у свој живот привући неочекивани новац. Ради се о томе да свака боја има своју посебну енергију и вибрације које могу помоћи у привлачењу различитих ствари међу којима су љубав, али и новац. Које боје би требало да носите ако желите ово последње?

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Представљамо вам списак боја које би могле да вам помогну на том путу.

1. ЦРВЕНА

Људи који носе црвену боју обично то раде како би се представили као самоуверене и моћне особе. Она је повезана и са снагом и привлачењем новца у живот.

У Кини верују да је црвена боја обиља и богатства. Зато је често боја коју бирају за украшавање. Ако ћете се приклонити њиховом размишљању, размислите на пример о црвеној постељини, завесама или јастуцима. Једна од опција су и црвени нокти или руж за усне.

Прочитајте још: Мушкарци, двојка сте! Ево са ким ЖЕНЕ НАЈБОЉЕ СПАВАЈУ

2. ЖУТА

Жута боја је она која у људима буди креативност. Са собом доноси изразиту позитивну енергију и у тренутку побољшава свачије расположење. Због свега тога ради се о боји која привлачи нове прилике, а најбољи начин да постане део вашег живота је једна слатка жута летна хаљина.

3. НАРАНЏАСТА

Комбинација црвене и жуте боје заправо је здрава равнотежа између снаге и добре енергије. Ова боја даће вам самопоуздање које ће вам добро доћи за подношење разних изазова, па и оних тежих. За наранџасту се такође каже да је боја која доноси просперитет у живот.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Зашто жене праве СЕКСИ СЕЛФИ ФОТОГРАФИЈЕ? Научници су утврдили разлог!

4. ЗЛАТНА

Златна боја врхунски је одабир када тражите начин да подебљате банковни рачун. Повезана је са животом, светлошћу и гламуром. Ношењем ове боје или украшавањем дома златним детаљима привући ћете добре ствари у живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas