· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

TUGA I BOL: Jasna Šekarić se potresnim rečima oprostila od Bobane Momčilović (FOTO)

Bobana Momčilović, preminula je u 31. godini nakon komplikacija koje su nastale posle porođaja.

1592810988_bobana.jpg
Foto: YouTube primtscreen/Al Jazeera

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković preminula je juče, kraće i teške bolesti. Bobana se porodila pre 20 dana, a komplikacije koje su nastale tom prilikom, imale su fatalne posledice.

Pročitajte još: Popularni glumac IZ OMILJENE SERIJE uhapšen zbog silovanja

Sportski svet ostao je u šoku, a među njima je i naša proslavljena streljašica Jasna Šekarić, koja se potresnim rečima oprostila od svoje mlađe koleginice:

-U ovim trenucima reči deluju previše jednostavno da bih iskazala šta si mi značila... Bez tebe ništa više neće biti isto... Tuga je prevelika... Počivaj u miru draga moja Bobo-  napisala je Jasna Šekarić na društvenim mrežama.

Pored Jasne Šekarić i Andrea Arsić putem društvenih mreža izrazila je svoju bol zbog gubitka koleginice i prijateljice, sa kojom je tokom takmkičenja bila i cimerka.

- Cimerko moja, zauvek ćeš ostati u mom srcu kao najjači borac, zlatna sportistikinja i divan čovek. Počivaj u miru Bobana Momčilović Veličković - napisala je Andrea uz fotografiju naše preminule reprezentativke.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.