· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

TREPNI i obori s nogu sve muškarce! TRI TRIKA za idealno stavljenu maskaru

Prvo namazati gornje, pa donje trepavice? Iskositi četkicu ili ravno naneti? Večite dileme stale su u dva kljuna trika

1593814569_maskara.png
Foto: Pixabay

Maskara je jedan od ključnih elemenata u svakom neseseru kod žena, ali jedan od komada koje je najteže naneti i kod koga se greška nekada teško može ispraviti.  

Pročitajte još: Verovali ili ne! Najbolje savete za šminkanje daje - BAKA! Proverite i zašto (VIDEO)

Zakrivljena četkica, ispravno nanošenje i - idealan trik

Donosimo vam nekoliko jednostavnih trikova kako da svu pažnju privučete samo treptajem.

Kombinujte maskare

Vodootpornu maskaru je teško ukloniti sa oka, pa ju idealno da upavo vodootpornu maskaru kombinujemo sa onom, običnom maskarom. Kombinacija se postiže tako da se prvo stavlja sloj obične maskare na trepavice, a nakon toga i vodootporna maskara kao drugi sloj. Tako dobijamo dugotrajniji učinak, a maskaru će kasnije biti jednostavno ukloniti sa lica.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Maska od 3 sastojka koja će ukloniti SVAKU BORU sa vašeg lica

Savijena četkica maskare

Ukoliko je četkica maskare ravna, onda ona ne prijanja dobro na sve delove trepavica. Ovo je ključni razlog zbog čega se proizvođači maskara utrkuju čija četkica će biti savitljivija.

Pročitajte još: Presujte CVET, pa zalepite ga na nokat, EVO kako (VIDEO)

Savijena četkica omogućava prijanjanje maskare u potpunosti na trepavice. 

Ispravno nanošenje maskare

Prilikom nanošenja maskare na trepavice teško ju je naneti do njihovog korena, a da kapci ne budu zamazani. Kako bi se ova situacija izbegla, savetuje se da prilikom sledećeg nanošenja maskare na kapak stavite tufer ili flaster, uz koju će trepavice biti namazane bez razmazivanja.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.