· · Komentari: 0
SERIJA

Ovaj glumac će igrati lik Zorana Marjanovića u seriji PEVAČICA? (FOTO)

Počinje sa snimanjem serija PEVAČICA

1596619115_zoran-marjanovic.jpg
Foto: Ataimages

Serija inspirisana misterioznim ubistvom pevačice Jelene Marjanović, uskoro počinje sa snimanjem. Glavna uloga pevačice pripala je Milici Pavlović, dok se o liku Jeleninog supruga dugo razmatralo.

Pročitajte još: Bezuslovna ljubav: Slavni glumac je želeo da OKONČA SVOJ ŽIVOT kako bi spasio brata

Reditelj serije Predrag Gaga Antonijević odlučio je da ulogu Zorana Marjanovića, dodeli našem proslavljenom glumcu Vuku Kostiću, koji prema saznanjima i nije bio oduševljen ponuđenom ulogom, ali je na kraju pristao: - Gaga Antonijević, reditelj serije "Pevačica", ponudio je ovu zahtevnu ulogu Vuku Kostiću iz nekoliko razloga. Prvi i najvažniji je to što je Vuk jedan od najboljih mladih glumaca i poslednjih godina ostavio je dobar utisak u kriminalističkim serijama, kakva će biti i ova - ispričao izvor blizak produkciji koja će raditi na projektu i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj izbor...uskoro nova kolekcija..tipa 15 dana..#konstantintex

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

- Drugi i ne manje važan razlog je to što je Gaga video fizičku sličnost između Kostića i Zorana Marijanovića. Po konstituciji su slični, kao i po liku, pa je ubeđen da je, uz Milicu Pavlović, napravio odličan izbor - rekao je izvor. Vuk Kostić, nije bio oduševljen ovom rolom, pogotovo što će serija biti rađena po istinitom događaju, a istraga o ubistvu Jelene Marijanović još nije okončana. Ali nakon što je pročitao scenario i uvideo da postoje izvesne korekcije, rešio je da prihvati ulogu i donese je na pravi način.

- Vuk je imao milion pitanja i nedoumica. Najpre zbog toga što će igrati čoveka za kog još nije utvrđeno da li je imao veze sa ubistvom svoje supruge ili ne. Pitao je kako da pristupi ulozi, kada se ne zna da li je Marijanović kriv ili nevin - ispričao je dobro upućeni izvor i dodao:

Pročitajte još: Snima se serija o ubistvu JELENE MARJANOVIĆ, a glavna uloga pripala OVOJ PEVAČICI

- Gaga mu je objasnio šta želi, kao i kako je on video Zorana u celoj toj priči, pa je Kostić pristao, ali za vrtoglav honorar.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.