· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

NJena lepota očarala je sve ulogom u seriji "Greh njene majke", evo kako IZGLEDA i čime se danas BAVI čuvena Neda (FOTO)

Prelepa glumica povukla se sa javne scene

1601893170_neda.png
Foto: YouTube printscreen /RTS

Ivana Jovanović, koju svi dobro pamtimo po ulozu Nede Pavlović u seriji "Greh njene majke", nakon velikog uspeha koji je doživela sa serijom, iznenada se povukla i preselila u Ameriku.

Pročitajte još: Ovo sigurno NISTE ZNALI o filmu "MARATONCI TRČE POČASNI KRUG" (VIDEO)

Iako većina naših glumaca, odlaskom u Ameriku probaju da se probiju na strano tržište, Ivana se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.

Živi svoj američki san. Pliva sa fokama i pelikanima, a povremeno na plaži bude i sa svetskim zvezdama poput Skarlet Johanson, Kejt Hadson i mnogim drugim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ivanajovanovic je rođena u Beogradu 1. juna 1980. godine. Glumu je diplomirala na Fakutetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Gordane Marić. Dok je studirala, pozorišna rediteljka Ivana Vujić zapazila je njen talenat i pozvala je da igra u njenim predstavama. Zapažene uloge ostvarila je u televizijskim serijama Pare ili život i Nepobedivo srce, a veliku popularnost stekla je ulogom Nede u televizijskoj seriji Greh njene majke.. Živi u Los Anđelesu sa sinom Viktorom. Nagradu za najbolji Glumački par godine po izboru čitalaca TV Novosti dobili su Ivana Jovanović za ulogu Nede i Ivan Bosiljčić za ulogu Bojana u seriji „Greh njene majke” na Filmskim susretima u Nišu 2010. godine.@mirjam_serije #mirjam #srpskuglumci #milicajakovljevic #grehnjenemajke #nepobedivosrce #serije #tvserija #igtvsrbija #vesnailic077 #mirjamser ija

A post shared by Svaštara 077 ❤ (@vesnailic077svastara077) on

Ivana je svojevremeno izjavila, da nikada u Americi nije ni probala da glumi, kao ni da nije otišla ni na jednu audiciju. Uživa u svom poslu i odrastanju svog sina Viktora.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.