Oglas
· · Komentari: 0
manjak vremena

Trikovi za BRŽE SUŠENJE LAKA: Suvi NOKTI za samo 20 minuta

Lakiranje noktiju može da traje i 20 ali i punih 60 minuta.

1602160683_Depositphotos_11167742_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ako često lakirate nokte, sigurno je da nemate baš uvek vremena da im posvetite pun sat. Zato primenite ove savete i ulepšajte nokte na najbrži način.

1. Gde lakirate nokte?

Najbolje je da nokte lakirate na suncu (ako to radite danju) ili pod jakom lampom (ako ih mažete uveče). Uvek mažite vrlo tanak sloj, prethodno dobro ocedivši četkicu.

Pročitajte još: "Znam da ćeš biti tužna, ali PRESELILA SAM SE U SRBIJU i ŽIVIM kao u BAJCI!"

Zamočite četkicu u lak, zatim skinete lak tako što kliznete četkicom o ivicu bočice odozgo pa sve do pred sam vrh. Time izbegnete da se lak sliva niz četkicu dok ga mažete, a samo na vrhu ostane minijaturna kapljica dovoljna za jedan nokat.

Treba čekati od 1 do 3 minuta između svakog sloja. Ako radite pažljivo, dok završite svih deset noktiju, prvi će biti spreman za drugi sloj.

2. Fen

Foto: Pixabay

Između svakog sloja slobodno "prođite" malo fenom iznad noktiju.

Vodite računa da vazduh bude potpuno hladan. Za to je, najčešće potrebno da uključite na najmanji stepen, ali i da pritisnete posebno dugme za hlađenje na aparatu.

3. Klima uređaj

Možete postaviti šake pred uključeni klima uređaj. Vodite računa da duva hladan vazduh i da budete udaljeni najmanje jedan metar. Ako volite da vam bar jedna ruka bude "slobodna", možda ćete investirati u specijalni sušač laka za nokte.

Pročitajte još: Zrele godine nikad bolje: Evo kojih 5 pozitivnih promena oseti svaka žena u 40-im i 50-im

Imajte na umu da na tržištu postoje i specijalni, brzosušeći lakovi za nokte. Ako često mažete nokte, možda je to najbolja opcija za vas.

Stari trikovi su i činijica sa vodom punom leda kao i držanje ruku pod mlazom hladne vode.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas