Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Prebrodite to i BACITE IH! Četiri odevna komada koja IMAJU ROK TRAJANJA

Iako nam se nekada čini da naše omiljene patike nikada neće izaći iz mode, i da što su starije izgledaju bolje, izgleda da je to ipak mit.

1603490015_starke.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Sve ima svoj rok trajanja, pa čak i naši omiljeni odevni komadi koje posedujemo. Možda smo za njih vezani zbog njihove udobrnosti, posebnih emocija koje nas vezuju za njih ili zato što su one komad koji smo dobili od nama drage osobe - i ti komadi imaju rok trajanja.

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Da vidimo kad je vreme za bacanje omiljenih odevnih predmeta.

Čarape

Pročitajte još: Da li je OVO NAJRUŽNIJI modni KRIK u deceniji? Ili najlepši... (FOTO)

Kada primetimo rupu na čarapama, čak i onu najmanju, vreme je da ih bacimo. Suprotno tome, mučićemo se da žuljevima, mogu se pojaviti i kurje oči i brojni problemi na stopalima, posebno kada se gola koža nađe u zatvorenoj i krutoj obući.

Patike se dizajniraju i proizvode da bi prešle 600 kilometara...

Gaćice

One mogu trajati par godina, ali čim počne rasipanje konaca i čipke, ili se razvuče elastika, vreme je za promenu.

Brushalteri

Pročitajte još: Deluje ŠAŠAVO, ali ova VINTIDž jakna je veoma praktična i PONOVO MODERNA

Foto: Depositphotos

Velika je verovatnoća da brushalter koji nosimo gotovo svakodnevno u roku od 6 meseci do godine dana može izgubiti svoj oblik, time i potporu koju pruža i elastičnost.

Pravilo je da brushalter može trajati godinu dana, ali i to zavisi od nekoliko faktora, kakvi su učestalost pranja i broj centrifuge prilikom pranja. 

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Patike

Ako trčite u njima, morate ih menjati otprilike na svakih šest meseci. Ako su samo za šetnju i dnevno hodanje u njima, rok je oko desetak meseci. Naime, patike se dizajniraju i proizvode da bi prešle 600 kilometara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas