Oglas
· · Komentari: 0
CASUAL

Ulična moda Pariza: Neočekivani KOMAD koji nije u francuskom stilu nose skoro sve Parižanke (FOTO)

Parižanke su spojile lepo i udobno.

1635758859_Sesir-Depozit.png
foto: Depozit
Oglas

Na ulicama Pariza, prestonice mode, mogu se sresti razni stajlinzi - od "apa-drapa", pa sve do onih najglamuroznijih.

Čak i kada su opuštene šetnje u pitanju, Parižanke ne odustaju od mode, ali u poslednje vreme jedna stvar im je zajednička, a to je posebna vrsta obuće.

Pročitajte još: Haljina ZA SVE PRILIKE i SVA GODIŠNJA DOBA: PET načina na koje Parižanke nose čuvenu "SLIP" haljinu (FOTO/VIDEO)

Bez obzira na to da li su obukle poslovno odelo, farmerke, elegantni sako, ili nose beretku, Parižanke umesto cipela biraju patike.

Iako su sređene od glave do pete, kada su patike u pitanju deluje kao da Parižanke ne vode mnogo računa.

Ovome svedoče i fotografije sa Instagram profila koji objavljuje odevne kombinacije sa ulica Pariza, uslikane u potpunosti spontano.

Ipak, bez obzira na obuću koja se naizgled ne uklapa u njihov stil, Parižanke deluju opušteno, osećaju se udobno, a ostavljaju efektan utisak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas