· · Komentari: 0

POTPUNA TRANSFORMACIJA! Evo kako je izgledala KONSTRAKTA na Beoviziji davne 2009. godine? (FOTO)

Ubedljivom pobedom, Ana Đurić Konstrakta, osigurala je svoje mesto na Evroviziji. Pesma In corpore sano opčinila je publiku

1646677135____2205550nb_______________--nb.png
Foto: Printskrin/Jutjub

Konstrakta vodi Srbiju u Torino na 66. Evroviziju, a premda nije od samog početka važila za favorita, nakon nastupa u prvom polufinalu takmičenja uspela je da opčini publiku i za jako kratko vreme dospe na prvo mesto Jutjub trendinga.

Ona je pobednica je i što se tiče glasova stručnog žirija, i što se tiče glasova publike. Na drugom mestu našla se Sara Jovanović sa pesmom Muškarčina, a na trećem mestu Zorja Pajić sa pesmom Zorja.

Pročitajte još: OVO JE KONSTRAKTIN MUŽ: Pobednica "Pesme za Evroviziju" u srećnom braku sa Milanom, dele ljubav prema istoj nauci (FOTO)

Konstrakta je sa podelila i svoje viđenje pobedničke pesme:

— Pesma je slojevita i ima dosta poruka, ja ne volim da izdvajam nijednu, ali ima ih dosta, svako nađe nešto. Možda neki odnos prema zdravlju koji je aktuelan, ali ne mislim sad na ovaj pandemijski, nego uopšte. Mislim da je to trend koji je prisutan možda već nekih desetak godina.

Ipak, malo ko se seća da ovo nije Konstraktin prvi put da se domogne odlaska na prestižno evropsko takmičenje.

Foto: Printskrin/Jutjub/wiletoo

Sada već davne 2009. godine, Konstrakta je sa svojim bendom Zemlja gruva nastupila na tadašnjoj Beoviziji, kada su se predstavili pesmom Svejedno je. Te godine, podsetimo, Srbiju je predstavljao Marko Kon sa pesmom Cipela.

Foto: Printskrin/Jutjub/wiletoo

Konstrakta ne izgleda fizički mnogo drukčije nego danas, ali promena u njenom stilu je očigledna! Tada je nastupila u plavoj haljini i u visokim potpeticama, a društvo na sceni joj je, naravno, pravila njena koleginica iz Zemlje gruva, Zoe Kida, koja se takođe takmičila i na ovogodišnjem festivalu sa pesmom Bejbi.

Foto: Printskrin/Jutjub/wiletoo

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.