Oglas
· · Komentari: 0

Da li Megan Markl planira da se vrati glumi? NJen odgovor je izričit

Pre nego što se udala za princa Harija, Megan Markl bila je glumica, pa je mnogi pamte iz serije "Odela"

1666354045_ccfaf3f4b92462ffb3ce6c3e3d8af973429b3011.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sada kada par više nije u kraljevskoj porodici, postavljalo se pitanje da li će se Megan vratiti glumi. NJen odgovor bio je poprilično jasan tokom nedavnog intervjua:

- Ne. Završio sam. Pretpostavljam, nikad ne reci nikad, ali moja namera je da se apsolutno ne vraćam - rekla je vojvotkinja od Saseksa za Varieti.

Nakon vesti o veridbi sa princom Harijem 2017. godine, Megan je objavila da je donela odluku da prestane da glumi.

Pročitajte još: Šakira posvetila pesmu Pikeu? "Znam da sam dala više od tebe. Ostavio si me..."

- Ne vidim to kao odustajanje od bilo čega, samo to vidim kao promenu - rekla je ona tada u njihovom intervjuu za ABC Nevsa.

Ipak, ona bi podržala svoju i Harijevu decu, Arčija Harisona i Lilibet Dajanu, ako žele da idu put glume.

- Rekla bih: "Odlično!" Kada postanete roditelj, iskreno želite da vaša deca pronađu stvari koje im donose potpunu radost. Oni su naša deca i deo su nasleđa i tradicije i porodice koja će imati druga očekivanja. Ali, želim da budu u stanju da iscrtaju svoj put -  iskrena je bila Megan, prenosi Hola.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas