· · Komentari: 0
ZVEZDE

Astrolog SNEŽANA tvrdi da je naredna, 2021. godina, PRESUDNA za SRBIJU: Problem 1981. godine će biti REŠEN

Naredne godine nećete prepozanti Srbiju!

1604407884_Snezana.png
Snežana Knežević Foto: V.Danilov

Ova godina je započela sa velikom konjunkcijom između Saturna i Plutona posle 34 godine i to je bio okidač za globalnu bolest Kovid19. Ovaj aspekt dalekih i opasnih planeta je uvek mogući okidač za ratove, bolesti i kolektivna čišćenja. Ciklus ovih dalekih planeta dešava se na svakih 33-38 godina.

Pročitajte još: MARS kreće retrogradno i PRVI PUT od februara SVE će postati JASNO

Za nas je ovaj ciklus jako važan, jer se uvek bitne stvari dešavaju na našoj teritoriji kada su ove dve planete u aspektu. NJihova poslednja konjunkcija je bila 1981. godine i tada su se u Srbiji (na Balkanu) aktivirali problemi sa Kosovom, koji se još nisu završili - kaže astrolog Snežana Knežević..

Astrolog Foto: V. D.
Uskoro okončavamo problem otvoren 1981. godine.

Sa početkom novog ciklusa, ta priča će se uskoro okončati. Potpisivanjem bilateralnog sporazuma 4. septembra 2020. normalizacija je i zvanično pokrenuta.

Pročitajte još: SVAĐE, teške reči i mnogo NERVOZE: Zbog retrogradnog Merkura od sutra PAZITE ŠTA PRIČATE

Posmatrajući horoskop Srbije nalazimo da je Mesec u znaku Jarca, što oslikava naciju i narod. Narod je u našoj zemlji uvek pod nekom težinom i stalno se na nešto žali. Saturnov boravak u znaku Jarca od januara 2018. godine je pokrenuo naš Mesec i traži od nas kolektivno da se stare stvari razreše, poprave i otpuste, kako bi se ušlo u nešto novo i drugačije.

Ženska energija
Zvezde ukazuju na skladnu žensku energiju, što znači da bi Srbija trebalo da na bitne pozicije postavlja žene. Ženska energija je mnogo bolje postavljena i ona vodi ovu zemlju u bolju budućnost.
Cela 2021. godina nosi preokret i promenu!

To novo, originalno i drugačije nosi cela 2021. godina. Saturn u horoskopu Srbije je u znaku Ovna, što znači da Mesec iz Jarca prelazi preko dispozitora u znak Ovna. Ako se pitate šta to znači, mogu vam reći - potpuni preokret i promenu u kolektivnoj svesti!

Pročitajte još: SVE SE ZNALO UNAPRED?! Novčanica od 20 DOLARA najavila ZLO: Prvo BLIZNAKINJE, a sada i MASKE! (VIDEO)

Saturn i Jupiter će preći u znak Vodolije, što je sjajna pozicija za Srbiju. Stiže vreme za mlade, obrazovane i talentovane ljude. Horoskop Srbije takođe ukazuje na veliku popularnost u svetskoj politici koju polako stičemo.

Velika mutacija i prelazak Saturna i Jupitera u Vodoliju ukazuju da je pred Srbijom vreme velikog prosperiteta i oporavka.

Tramp ima Veneru
Kad pogledamo horoskop američkog predsednika Donald Trampa vidimo da on takođe ima Veneru, vladara 10. kuće u Raku, na 25. stepenu. Venera je na ovaj način povezala dva Sunca dve države i predsednika Amerike.

Srbija i SAD

Kada pogledamo horoskope Amerike, Srbije, Donalda Trampa i tranzit za 4. septembar 2020. godine, nailazimo na mnoge podudarnosti i jasno je da svakim vremenom vlada visoka inteligencija koja nas vodi i usmerava. Svaki sporazum je prikazan kroz simboliku planete Venere. Venera se tog dana nalazila na 28. stepenu Raka i išla je preko 9. kuće horoskopa Amerike.

Sporazum 4. septembra je otvorio novu stranu odnosa.

Venera, vladarka znaka Vage, nosi simboliku dva "tasa" koja treba da budu u ravnoteži. Baš tu ulogu je preuzela Amerika, ulogu da ispravi dugogodišnju neravnotežu i pomogne u rešavanju velikih sukoba. Ovaj trenutak za srpsku istoriju nije važan samo zbog rešavanja odnosa sa Prištinom, već i zbog uspostavljanja novog odnosa poverenja sa SAD.

Uporedni horoskop Srbije, SAD i Trampa Autor: Snežana Knežević

Pročitajte još: MARS i MERKUR prave žurku na kojoj najavljuju RASPLET: Svi ste POZVANI!

Operacija Vazdušni most  je najveća akcija spasavanja savezničkih snaga iza neprijateljskih linija u Drugom svetskom ratu. Spasavanje pilota izvedela je avijacija Amerike, u saradnji sa Jugoslovenskom vojskom u otadžbini generala Dragoljuba Mihajlovića. Srbi su spasili više od 500 savezničkih pilota, koje su Nemci oborili iznad današnje Srbije. U američkim vojnim krugovima ova akcija se  smatra jednom od najuspešnijih u celoj istoriji ratovanja!

Dražinu akciju spasavanja pilota Amerikanci smatraju najuspešnijom u celoj istoriji ratovanja!

Iz ova tri uporedna horoskopa, Srbije, Amerike i dana kada su sleteli prvi piloti i našli spas u našoj zemlji nalazimo mnogo astroloških poklapanja, koji ukazuju da su američki piloti našli sreću upravo u našoj zemlji.

Pročitajte još: Evo KO će slaviti na američkim izborima, jer pobednika kroz život vodi broj 22!

Iz svega možemo da zaključimo da posle mnogo godina, iz ugla astrologije, imamo veliku i pozitivnu promenu u odnosima između dve zemlje koje su istorijski bile povezane. Možemo se nadati da će se taj odnos tokom 2021. godine u velikoj meri još produbiti i da će se nekada veliko poverenje između dva naroda ponovo povratiti!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.