· · Komentari: 0
ASTRO

DNEVNI HOROSKOP za 13. oktobar 2021. godine: OVAN neshvaćen! Dva znaka idu preko svojih mogućnosti

Dnevni horoskop za sredu, 13. oktobar 2021. godine, upozorava Rakove da ih čekaju neprijatna iznenađenja.

1633949882_Depositphotos_315889620_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

OVAN

Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole.

Pročitajte još: Večeras je MAGIČNA NOĆ - Zvezde padalice ispunjavaju ŽELJE: Evo kada treba da pogledate u NEBO
 
BIK

U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena ali pođednako važna posla. Vama to, inače, ide dobro, ali danas posustajete. Na vreme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili.
 
BLIZANCI

Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju.
 
RAK

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo vaš plan doći u pitanje. Budite bez panike, uspeh je izvestan.

Pročitajte još: Astrolog izneo detaljnu prognozu: Ovo je NAJGORI RETOGRADNI Merkur do sada: Ludačka kombinacija na nebu!
 
LAV

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje.
 
DEVICA

Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije.
 
VAGA

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste oprobali pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni.
 
ŠKORPIJA

Obaveze trpe jer niste skoncentrisani. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti čija je realizacija još uvek daleko. Da biste uradili nešto konkretno, morate temeljno pripremiti teren, a to se ne postiže sanjarenjem.
 
STRELAC

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.
 
JARAC

Muči vas prošlost i dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas mogu okrepiti, naročito plivanje ili boravak pored vode.
 
VODOLIJA

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite.

Pročitajte još: RETROGRADNI MERKUR UDARA DO 18. OKTOBRA: Evo šta nas očekuje u narednom periodu

 RIBE

Disciplinovano dajete sve od sebe da završite obaveze koje ste, nespretno, preuzeli na sebe. Rezultati su neizvesni, ali vas ne napušta optimizam i osećaj da će se nešto dobro izroditi iz svega što ste preduzeli. Čuvajte se povreda.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.