Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 23. septembar 2023. godine: Blizance očekuju NOVČANI dobici, a Ovnove problemi sa partnerom

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

1695450444_shutterstock_2134763783--1-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sunce ulazi u astrološku kuću partnerskih odnosa što će narednih mesec dana povoljno uticati na vaš emotivni život. Opozicija između vašeg vladaoca Marsa i asteroida Hiron, čini vas osetljivijim i unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom.

 Bik (21. 4 - 21. 5)

Sa ulaskom Sunca u astrološko polje svakodnevice i zdravlja, menjate neke navike što će narednih mesec dana povoljno uticati na opšte stanje vašeg organizma. Prelazak Meseca iz Strelca u Jarca donosi vam uvećanje prihoda. Podložnost povredama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Sunce u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti povoljno utiče na vaš emotivni život, donoseći vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Sa ulaskom Meseca u Jarca očekuju vas novčani dobici i dogovori o novim poslovnim projektima.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec ulazi u Jarca, a vladalac vašeg astrološkog polja posla u Vagu, što narednih mesec dana pogoduje Rakovima koji se bave samostalnom delatnošću ili profesijom preko koje su prisutni u javnosti. Podložnost povredama u kući.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sunce ulazi u vašu treću astrološku kuću donoseći vam bolju komunikaciju sa decom, saradnicima i rođacima, kao i šanse za ugovaranje isplativih poslova. Zbog trigona između Meseca i Jupitera u kući karijere, zaokupljeni ste velikim planovima.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Ulazak Sunca u astrološko polje posla ali i ljubavi, povoljno utiče na odnos sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Aranžmani sa strancima donose vam zaradu, ako radite u medijima, IT sektoru, bavite kreativnim poslom ili marketingom. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa ulaskom Sunca u vaš znak, narednih mesec dana bićete u prilici da ostvarite svoje planove, bilo da se radi o stručnom usavršavanju, putovanjima ili medijskim angažmanom. Mesec u Jarcu donosi primamljive šanse, preko paralelnih poslova.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Suncem u astrološkom polju podsvesti, narednih mesec dana, imaćete podršku osobe na položaju koja ceni vaše znanje i talente. Mesec, vladalac polja kontakata sa strancima, u napetim aspektima sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam novac.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Tranzit Sunca preko Vage, narednih mesec dana, donosi vam bogatiji društveni život i šansu da ostvarite svoje zamisli. Mesec u Jarcu donosi vam uvećanje prihoda, zahvaljujući dogovoru sa osobama koje žive u inostranstvu. Čuvajte se u saobraćaju.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Zbog naglašene kuće karijere, narednih mesec dana, bićete usredsređeni na posao i partnerske odnose. Ulazak Meseca u vaš znak čini vas još praktičnijim i racionalnijim, što će vam omogućiti da na vreme završite neke poslove. Osetljiva koža.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tokom tranzita Sunca preko devete astrološke kuće, bićete fokusirani na poslove koji podrazumevaju kontakte sa strancima i češća putovanja. Prilično ste energični u nameri da postignete sve što ste zamislili. Novac stiže preko honorarnih aranžmana.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Sunca koje upravlja vašim poslom preko astrološkog polja finansija, narednih mesec dana, donosi vam uvećanje prihoda i podršku uticajnih osoba. Mesec prelazi u zemljani znak Jarca, što utiče na češće promene vašeg raspoloženja. Anemija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas