· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 18. JANUAR: Ne idite GLAVOM kroz zid, TRI znaka su na životnoj prekretnici

Moraćete da se menjate vi, ali i stavove.

1610436771_depo.png

OVAN

Niste u formi, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

BIK

U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite s minimalnim poslovnim aktivnostima. Tokom dana moguć je susret sa neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

BLIZANCI

Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sekire i razmislite o putu na kome biste rešili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

RAK

Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete potstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati.

LAV

Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni.

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

DEVICA

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška.

VAGA

U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

ŠKORPIJA

Majstor ste da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li je svaka vaša obaveza isplativa. Zbog preterane nesigurnosti i bolećivosti, prihvatate, na svoju štetu, sve što se od vas zahteva, umesto da zauzmete jasan stav i time sebe oslobodite pritiska.

STRELAC

Prihvatate se poslova koje je trebalo da završe vaši saradnici. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena.

JARAC

Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.

VODOLIJA

Na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

Pročitajte još: Tanja Veljković otkriva: Jupiter i Saturn najavljuju dolazak NOVE SILE koja će vladati 200 godina

RIBE

Očekuje vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina koja često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svesni da ne možete glavom kroza zid.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.