Oglas
· · Komentari: 0

HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. DECEMBAR: Blizanci dobijaju poziv za izlazak; Devicama sledi susret sa starom simpatijom

SAZNAJTE šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

1702105925_shutterstock_2116273634.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Škorpiji u osmoj astrološkoj kući, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, simbolom inicijative, donoseći vam novac preko poslova sa strancima. "Spoj" sa Venerom, nagoveštava prijatne zajedničke trenutke sa partnerom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Zbog erotskog spoja Meseca i vašeg vladaoca Venere u Škorpiji, preko prijatelja ili na nekom većem skupu, možete da upoznate seksepilnu osobu. Izazovan aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, donosi vam vanredne troškove. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sekstil između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura, vladalaca vašeg posla, donosi vam dogovor o isplativom aranžmanu. Osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata šalje vam poziv za izlazak. Osetljiv urogenitalni trakt.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec i Venera u petom astrološkom polju prave dobar aspekt sa Saturnom, donoseći vam novac, ako vaše zanimanje ima veze sa nekom kreativnom delatnošću ili sportom. Emotivni partner je sklon preterivanju, kako bi vas uverio u ono što želi.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Dobar aspekt koji vaš vladalac Sunce danas obrazuje sa Mesecom, povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom, kao i sa članovima porodice. A zbog konjunkcije sa strastvenom Venerom u Škorpiji, može da vam se udvara harizmatična osoba sa posla.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, pravi sekstil sa Mesecom u polju biznisa, zbog čega će vaše ideje naići na povoljan prijem kod poslovnih partnera. Trigon sa Saturnom, koji upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava susret sa starom simpatijom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Venerom i Saturnom u astrološkim kućama novca i posla, donose vam uvećanje prihoda podršku starijih i osoba na položaju. Opozicija sa moćnim Jupiterom u biku upozorava da izbegavate nepotrebne troškove .

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku u konjunkciji sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa Ribama ili Rakom. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, opominje na oprez sa finansijama. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, u astrološkom polju posla, pravi napet aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, što podstiče vašu ambiciju ali i potrebu za trošenjem novca. LJubavni partner je ljubomoran zbog vaše popularnosti i omiljenosti u društvu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec se približava Veneri u astrološkoj kući flerta, obrazujući trigon sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam poznanstvo sa harizmatičnom osobom. Nesanica. Decembarski Jarčevi mogu da postignu dogovor o isplativom poslu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u konjukciji sa Venerom u astrološkoj kući karijere, podstiču vašu ambiciju donoseći vam podršku starijih i osoba na položaju. U večernjim satima, moguće iznenadno poznanstvo sa nekim ko je zbog posla, prisutan u javnosti.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u astrološkom polju kontakata sa strancima, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda. Emotivni partner namerava da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajedničko praznično putovanje.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas