· · Komentari: 0
PLANETE

Mesečni HOROSKOP: Zapamtite dva datuma 13. i 29. MAJ, jer sledi preokret na poslu, ali i vraćanje bivše ljubavi

Do 3. maja ćutite, jer svaka gruba reč može da dovede do otkaza!

1619519991_horoskop.jpg
Foto: Piksabej

Početak meseca obeležiće aspekt Sunce kvadrat Saturn. Šta to znači?

Pročitajte još: Četiri stvari morate uraditi dok je Sunce u BIKU, a prva je LJUBAV

To donosi pojačan ego, pa se potrudite da se ne suprostavljate starijim osobama i šefovima. Ovo naročito važi za osobe od kojih zavisite i koji mogu da utiču na vaš život. Dakle, ne isterujte pravdu bez obzira što u trenutku mislite da ste u pravu. Sve ima dva, pa i tri ugla, a ovo je loš trenutak za one koji ne žele da popuste.

Do 3. maja ćutite, planirajte kratak put.
Sujetni i tvrdoglavi
U narednom periodu je potrebno je da budete strpljivi i da ne reagujete na prvu loptu. Dakle, nemojte biti sujetni i tvrdoglavi.

Već oko 3. maja Merkur će ući u Blizance i od tog trenutka će komunikacija postati lagana i tada je vreme da sve što želite možete nekome i da saopštite, a to i uradite.

Od 13. maja idite na razgovor za posao. Ne pre!

Takođe, Mekur donosi i kraća putovanja i uživanje sa prijateljima. Kada 11. maja je mlad Mesec bude u Biku to će nam dati šansu da da popravimo sve vrste odnosa - ljubavne, finansijske i poslovne.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Oko 13. maja Merkur će biti u trigonu sa Saturnom i to će nam, konačno, otvoriti vrata razgovora vezanih za posao i karijeru koji će na duge staze biti isplativi i prilično uspešani.

Zanimljiv će biti 26. maj kada imamo pun Mesec u Strelcu i totalno pomaračenje Meseca. Taj aspekt će najviše osetiti Device, Ribe, Strelčevi i Blizanci.

Pročitajte još: Kako horoskopski znaci zamišljaju VENČANJE: Bik pravi feštu na livadi, Strelac na plaži, a o venčanju Lava svi pričaju

Merkur će od 29. maja do 22. juna biti u retro hodu što donosi vraćanje bivših ljubavi, bivšig poslovnih kontakta, a to znači da nekome može doneti i vraćanje na bivši posao!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.