· · Komentari: 0
ASTRO

POSEBAN DATUM: Šta vam donosi današnji niz brojeva 2112

Danas zvanično počinje zima i ovaj dan je najkraći u godini.

1640087538_brojevi.jpg
Foto: Pixabay

Osim toga, sa sobom nosi neke karakteristike, s obzirom da se sastoji od niza brojeva 2112 koji imaju posebno numerološko značenje.

Pročitajte još: Retrogradna Venera u Jarcu do kraja januara 2022. naplaćuje KARMIČKI DUG: Partneri iz PROŠLOSTI se VRAĆAJU

Kada se saberu brojevi iz ovog datuma, na kraju se dobija broj 6 – harmoničan broj koji nas dovodi u sinhronicitet sa prirodom.

Broj 6 označava kompletnost i postizanje vrhunca na određenim životinim poljima. Vreme je za prelazak iz jednog u potpuno drugo životno stanje. Sada je trenutak da iskoristite sve one važne lekcije i poruke iz prethodnih iskustava.

U nizu 2112 dvojka predstavlja broj koji nas podstiče da se fokusiramo na prave vrednosti, planove i životne strategije. Broj 2 nas podstiče da pomažemo drugima, posvetimo se energiji ljubavi i uradimo ono što je neophodno kako bi se neki snovi zaživeli. Takođe, ovo je broj moćne ženske energije, pa nas očekuje dan ispunjem ljubavlju, brižnim momentima i nežnošću.

S druge strane, jedinica je broj koji simbolizuje novi početak, trenutak kada okrećemo novu stranicu u životu i pokušavamo stvari da sagledamo iz drugog ugla. Ovde veliku ulogu ima i zimska kratkodnevnica koja 21. decembra donosi najdužu noć, a iz nje proizilazi najveće buđenje. Zagledajte se unutar svoje duše, probudite sopstvene uspavane moći i oživite deo sebe koji će pomoći da ostvarite napredak.

Pročitajte još: Došao je poslednji PUN MESEC u godini: Donosi napetost, a ova TRI ZNAKA su na udaru

Ovaj dan je idealan dan da razmislite o tome kako da ostvarite svoje ciljeve i konačno uživate u njihovim plodovima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.