· · Komentari: 0
PROGNOZE

Zdravstveni horoskop: Jarac je sklon virusima, Vodolija i Bik treba da čuvaju pluća

Koji znakovi treba da obrate poznju na zdravlje u narednom periodu?

1614862826_Depositphotos_84370118_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ribama i Jarčevima će biti osteljivi disajni putevi i grlo, a Vodolije i Bikovi treba da obrate pažnju na pluća! Strelčevi će imati psihosomatske smetnje i biće podložni želudačnim tegobama. Lavovi neka obrate pažnju na krvni pritisak! Ribe, obratite pažnju ovog proleća, jer će vam biti osteljivi disajni putevi i probavni sistem.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Kako bi posledice bile što manje potrebno je što više odmora i relaksacije. Zdrava ishrana je od posebnog značaja. Vaša ishrana treba da ima srednju kaloričnu vrednost i da je lako svarljiva kako ne biste zamarali organizam. Namirnice koje bi trebalo da koristite su: riba, piletina i sveže voće kao i povrće (bareno).

Glavobolje Foto: Depozit

Jarac

Ovog proleća biće vam osetljivo grlo i bićete skloni virusnim infekcijama. Preporučuju vam se umerene fizičke vežbe i lagana šetnja. Povedite računa da vaš organizam ne doživi pad imuniteta. Da biste to izbegli potrebno je da u ishranu ubacite voće, povrće, grašak, blitvu, a crveno meso da jedete umereno.

Promenite ishranu!

Vodolija

Vama se preporučuje da posebnu pažnju obratite na pluća. To vam je slaba tačka u ovom periodu. Potrebno je mirovanje sa umerenom fizičkom aktivnošću. Jako je bitno da uspostavite balans kako uma tako i tela.

Pluća su najugroženija

Ishrana treba da bude pojačana, ali umereno sa dosta svežeg voća i povrća. Od voća jedite urme, smokve i jabuke. Smanjite unos suhomesnatih proizvoda, pojačajte unos crvenog mesa i pokušajte ribu da uvedete u ishranu. Sok od aronije je obavezan.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Bik

Vama su slaba tačka u narednom periodu sinusi i pluća.Takođe, biće vam pojačane alergije. Potrebno je da izbacite mesne proizvode i da uvedete ribu i morske plodove u ishranu. Jedite dosta barenog povrća i svežeg voća. To je neophodno vašem organizmu.

Strelac

Ovaj znak će imati izuzetno stresan period što se može odraziti psihosomatski i samim tim na želudac pa će imati reakciju. Potrebno je da očistite organizam od štetnih materija. Preporučuje se celer, kupus i zelena salata. Izbegavajte "brzu hranu" i zadimljene prostorije.

Pročitajte još: Mars je danas ušao u Blizance: Iskoristite ovaj aspekt, tražite povišicu ili zavedite nekog!

Lav

Kralj džungle će imati problema sa krvnim pritiskom i česte glavobolje. Lagane šetnje u boravak u prirodi će vam jako prijati. Od namirnica uvedite ovas i ječam. Smanjite unos mleka i mlečnih proizvoda. Možete jesti svaku vrstu mesa, ali da bude bareno. Voće i povrće jedite u neograničenim količinama.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.