Oglas
· · Komentari: 1

ISHRANA LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Ne jede tri vrste namirnica, a vežbe radi kod kuće - Priznaje i kom kolaču ipak ne može da odoli

glumica je poznata po svojoj besprekornoj liniji

1678364499_dama_gentelmen_nagrada_11052021_0049.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Lidija Vukićević u julu će proslaviti 61. rođendan. Uprkos tome što je zagazila u sedmu deceniju života, ona izgleda mnogo mlađe.

Uloga Violete u "Boljem životu" bila je prekretnica u njenoj karijeri, koja je nakon toga krenula uzlaznom putanjom. Mnogi komentarišu da se ona skoro uopšte nije promenile od snimanja kultne serije, a Lidija priznaje da je za njenu savršenu liniju i mladalački izgled zadužena kako nega spolja, tako i ona iznutra.

Pre svega trudi se da radi na sebi, čita knjige i tvrdi da joj je prioritet da ispuni dušu:

- Obožavam da čitam knjige o psihologiji, filozofiji i religiji, prozor su mi u svet. Rado bih se bavila psihologijom, koja je bliska glumi. Sećam se naslova „Glumica s mozgom“ za jedan moj intervju kad sam imala 24 godine i odlično me opisuje. Prioritet mi je da ispunim dušu, ali ne sporim da mi je važna i fizička nega - ispričala je svojevremeno za "Blic Ženu".

Svako veče nanosi kreme za lice i telo, a od šminke uglavnom koristi tri proizvoda - puder, karmin i rumenilo. 

Ne ide u teretanu, ali praktikuje vežbe kod kuće koje su postale deo njene svakodnevice:

- Postoji nešto što ja radim preko 15 godina, a to su vežbe u parteru. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu da podnesem grč na licu i telu, zato vežbe ne radim dugo. Kada meni dođe u bilo koje doba dana, ja to sve uradim - objasnila je jednom prilikom za "Gloriju".

Što se ishrane tiče, Lidija ne krije da se oduvek hranila zdravije i da nikada nije jela ništa na silu. Trudi se da osluškuje svoj organizam i to joj je vodilja.

Ipak, na njenom jelovniku ne mogu se naći meso, slatkiši i proizvodi sa glutenom. Ipak, priznaje da je koh kolač kom ne može da odoli.

Med koristi kao zdraviju zamenu:

- Med sa cimetom, đumbir sa medom, sve što u med može da stane, to pravim i to jedem - zaključila je poznata glumica.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas