Oglas
· · Komentari: 0

Milica Pavlović za DVE nedelje smršala 10 KG: Ujutru je jela samo jednu namirnicu, a ovo je njen jelovnik

Mlada i atraktivna pevačica liniju dovela do savršenstva

1670928924_milica-pavlovic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Milica Pavlović, uspela je da za kratko vreme liniju dovede do savršenstva pomoću banana dijeta. Mlada i atraktivna pevačica za samo dve nedelje, uspela je da smrša čak 10 kilograma.

Pročitajte još: Dijeta Ane Bekute: Pevačica za samo TRI meseca smršala 12 kilograma, a evo kako je izgledao njen jelovnik

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara -  rekla je Milica nedavno za medije.

Jelovnik banana dijete:

Doručak je isti svakog dana i sastoji se od jedne ili dve banane.

Prvi dan

Ručak: Supa sa povrćem i kupus salata.

Večera: 100 grama belog pilećeg mesa i salata po želji.

Drugi dan

Ručak: Spanać sa pirinčem i salata.

Večera: 100 grama lososa ili bilo koje druge ribe, komad integralnog hleba i salata po izboru.

Treći dan

Ručak: 50 grama testenine sa paradajz sosom i salata od sveže cvekle.

Večera: 70 grama goveđeg mesa na žaru, komad integralnog hleba i salata.

Četvrti dan

Ručak: Dinstano povrće, paradajz salata.

Večera: Pileći batak bez kožice, salata po izboru.

Peti dan

Ručak: Riblja čorba i salata po izboru.

Večera: 100 grama ćuretine i zelena salata.

Šesti dan

Ručak: Čorba od povrća, salata od svežih krastavaca.

Večera: Pileće ili ćureće meso na roštilju i salata.

Sedmi dan

Ručak: Dinstane pečurke sa pirinčem.

Večera: Grilovano povrće i paradajz salata.

BONUS VIDEO:
 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas