Oglas
· · Komentari: 0
DIJETA

Ognjen Amidžić imao je 104 KG: Smršao je 14 kilograma, a izbacio je SAMO OVE namirnice

Popularni voditelj uspeo je da u kratkom roku izgubi 14 kilograma

1641996727_ognjen.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Ognjen Amidžić kaže da se zbog sladoleda i krema ugojio 14 kilograma! Voditelj i autor "Amidži šoua" priznaje da je jedva uspeo da se reši svog najvećeg poroka - slatkiša.

Pročitajte još: Jelovnik LEPE BRENE: Pevačica smršala 3KG, a evo koje namirnice je izbacila iz ishrane!

- Najviše sam se ugojio zbog krema i sladoleda. Svemu mogu da odolim, ali kada vidim te dve poslastice, nastaju problemi. Ne mogu da se obuzdam - priča Ognjen.

Promenio život iz korena

Voditelju nije uvek bilo lako da smršai održi kilažu, ali kada je preležao kovid-19, odlučio je da iz korena promeni život.

- U poslednje dve decenije često mi se dešavalo da nabacim kilograme, pa sam onda stalno isprobavao raznorazne ishrane za korigovanje težine. Shvatio sam da moram nešto da preduzmem kako bih sprečio ozbiljne posledice po zdravlje. Kada sam prošle godine preležao koronu, odlučio sam da se zaista posvetim izgledu, ali pre svega da povedem računa o zdravlju. Uz pomoć nutricionistkinje redukovao sam obroke i to mi je baš pomoglo - kaže Amidžić, koji je iz ishrane izbacio sve nezdrave namirnice.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas