· · Komentari: 1
DIJETA

Pomoću ove namirnice ćete izgubiti DVA kilograma: Pred spavanje obavezno uradite jednu stvar!

Med je itekako potreban našem organizmu i treba ga konzumirati svakodnevno. Ipak, budete li se pridržavali dijete sa medom, možete izgubiti dva do tri kilograma za samo tri dana

1635767123_mrsavljenje.jpg
Foto: Pixabay

Nutricionisti savetuju da pre početka dijete nabavite i koristite med proverenog kvaliteta, a prednost daju tamnim vrstama meda.

Pročitajte još: Pet malih rutina koje možete da uvedete na dnevnom nivou i gubite kilograme

Prvi dan

Doručak: dva rovita žumanceta pomešati s kašičicom meda. Uz obrok pijte čaj s limunom ili kafu (bez šećera).
Ručak: od 100 g sira + 50 g barene šargarepe + 50 g barenog brokolija + 50 g barenog karfiola. Sve ovo izmiksujte u blenderu i napravite krem. Dodatak - čaj ili kafa sa 1 kašičicom meda.
Večera: šolja bistre supe od povrća, kriška integralnog hleba i 1 jabuka/kruška/pomorandža.

Pre odlaska na spavanje, popijte čaj s limunom.

Drugi dan

Doručak: isto kao prvog dana.
Ručak: napravite krem od jednog meko kuvanog jajeta, kašike meda i 100 g mladog sira. Uz obrok pijte čaj s limunom ili kafu.
Večera: 150 g ribe ili pilećeg fileta, mala činija salate od povrća i čaj s limunom.

Pročitajte još: Tri jednostavna načina da hranom povećamo količinu energije i srećni dočekamo veče

Treći dan

Doručak: isto kao prvog dana + jedna jabuka.
Ručak: 50 g sira, kriška ražanog hleba i činija svežeg povrća s limunovim sokom.
Večera: 300 g barenog povrća, jedno meko kuvano jaje i šolja čaja sa jednom kašikom meda.

Napomena: Svakog dana obavezno pojedite pola limuna!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.