Domaći tartar sos možete da napravite brzo i lako, a oduševićete goste, jer ima bolji ukus nego kupovni.
Oglas
Sastojci:
- 120 g majoneza
- 1 mali kiseli krastavčić, sitno seckani
- 1 kašika svežeg limunovog soka, plus još po ukusu
- 1 kašika kapara, seckanih
- 1 kašika seckane sveže mirođije
- 1 kašičica Vorčester sosa
- 1/2 kašičice senfa
- so i biber, po ukusu
Recept za domaći tartar sos:
Kako biste napravili ovaj sos pomešajte majonez, kisele krastavce, limunov sok, kapare, mirođiju, Vorčester sos i senf u maloj posudi i mešajte dok se dobro ne sjedine.
Začinite prstohvatom soli i bibera. Ukus zatim prilagodite dodatnim limunovim sokom. Za najbolji ukus, poklopite i ostavite u frižideru najmanje 30 minuta. Čuvajte dobro pokriveno u frižideru nedelju dana.
(Stvar ukusa)
BONUS VIDEO
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas