· · Komentari: 0
SALATA

Salata sa kruškama: Osveženje za vruć dan (FOTO)

Umesto kruške salatu možete napraviti i od jabuka ili breskve!

1623997202_kruska.jpg
Foto: A. M.

Osvežavajuća salata

Pročitajte još: Milica Živanović pravi naukusnije VANILICE, evo recepta!

Sastojci:

  • kruška po osobi
  • šaka matovilca ili rukole
  • komad sira (gorgonzola, feta ili kačkavalj)
  • šaka oraha
  • kašikica balzamika, maslinovog ulja i senfa
  • šaka krutona

Priprema:

Krušku oljuštite, pa isecite na kriške ili kockice. Operite matovilac i uklonite korenčiće, pa rasporedite po tanjiru. Sir odaberite prema želji, pa ga isecite na kockice.

Rasporedite komade kruške i sira po salati. Krutone pobacajte odozgo, kao i komadiće oraha. Dresing za salatu pomešajte i prelijte salatu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.