Oglas
· · Komentari: 0

SAVRŠEN POSNI RUČAK: Napravite lososa sa orašastim plodovima kao iz restorana (RECEPT)

File lososa spremljen uz malo pistaća, badema, lešnika i oraha idealan je ručak koji će vas raspametiti.

1710938080_882635_shutterstock-1739623730_iff.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovaj lagani obrok će vas zasititi, a losos spremljen na ovakav način podsetiće vas na skupoceni riblji specijalitet iz restorana.

Sastojci:

  • 400 g filea lososa sa kožom
  • 20 g pistaća
  • 30 g oraha
  • 20 g badema
  • 20 g lešnika
  • maslinovo ulje
  • so
  • pola limuna

Priprema:

Filee lososa operite i dobro prosušite. Ribu obilno premažite maslinovim uljem. Ako je jedan file veliki, možete da ga isečete na dva-tri debela parčeta.

Orašasti plodovi se iseckaju na sitno i u ovaj miks se uvalja losos tako da se orašasti plodovi dobro zalepe.

Ribu stavite u namazanu posudu za pečenje, posolite i stavite u zagrejanu rernu na 200-220 stepeni na 10-12 minuta, u zavisnosti od debljine filea. Na kraju po želji iscedite limun po ispečenom lososu. 

Prijatno!

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas