· · Komentari: 0
RECEPT

Savršena večera: Pripremite PUNJENE prelivene ROLNICE (RECEPT/VIDEO)

Sjajna ideja za večeru

1667978491_rolnice.JPG
Foto: Youtube printscreen/Bakina kuhinja

Ukoliko nemate ideju čime biste mogli da obradujete svoje ukućane za večeru, sjajna ideja dolazi iz bakine kuhinje. Pripremite punjene rolnice po receptu baka Jele.

Pročitajte još: Starinski RECEPT za RATARSKU pitu: Ukus će vas oduševiti (FOTO)

Potrebno je:

pakovanje  lazanje 
1 jaje
150 gr šunke
150 gr suvog vrata
150 gr listova kačkavalja
200 gr k. pavlake
kečap
malo rendanog parmezana

Priprema:

 Lazanje skuvati pa ih staviti malo u hladnu vodu. Izvaditi iz vode pa staviti na krpu da upije vlažnost. Jaje umutiti dodati pavlaku pa izjednačiti. Na list lazanje staviti dve kašike fila pa premazati list lazanje.  Staviti dva lista šunkarice kao i suvog vrata, zatim dva lista kačkavalja kao i malo kečapa. 

Dodati preko malo umućene pavlake pa uviti u rolnicu. Vatrostalni sud podmazati uljem pa ređati rolnice.

 Ostatak pavlake premazati preko rolnica. Narendati i malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni oko 40 min da lepo porumeni.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.