Oglas
· · Komentari: 0
MEŠAVINA UKUSA

ZRACI SUNCA U TEGLI: Ukusan i zdrav, RECEPT za sunčev ČAJ koji ćete obožavati!

Osvrnite se oko sebe i iskoristite omiljene biljke.

1629899506_iced-tea-3442812_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Iskoristite sunčevu svetlost dok je još ima i napravite ukusan sunčev čaj, prepun različitih biljaka.

Sastojci će zavisiti od sezone i možete koristiti sve listove i cvetove koji se trenutno nalaze oko vas, a da su poznati po svojoj lekovitosti.

Pročitajte još: Ako popijete OVAJ napitak PRED SPAVANJE, zaspaćete kao beba! (RECEPT)

Recept za sunčev čaj

Sastojci

  • 1 šolja cveta crvene deteline
  • 1 šolja lista crvenih malina
  • ½ šolje cvetova hibiskusa
  • ½ šolje osušene kore pomorandže

Uputstva

Pomešajte bilje i čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi.
Da biste napravili biljni čaj od sunca, dodajte ½ do 1 šolje mešavine u providnu teglu od 1 litre. Zalijte vodu biljem i ostavite da stoji na suncu ceo dan. Procedite i uživajte.

Ovaj čaj traje 2-3 dana ako se čuva u frižideru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas