Oglas
· · Komentari: 0

Ofarbajte jaja OMBRE TEHNIKOM: U samo nekoliko koraka dolazite do jedinstvenih šara koje će sve oduševiti (VIDEO)

Ombre tehnika je još jedan od interesantnih načina za ukrašavanje uskršnjih jaja

1681380401_Collage-Maker-13-Apr-2023-12-01-PM-8051.jpg
Foto: YouTube/ printscreen/ better homes and gardenes
Oglas

Ofarbajte jaja za Uskrs sjajnom ombre tehnikom - potrebne su vam boje i plastična čaša, predivna dekoracija za manje od 10 minuta!

Tehnika ombre je postala popularna u lepoti, u uređenju enterijera, ali je možete primentiti i u farbanju jaja za Uskrs. Ukoliko želite da vaša jaja budu obojena u više nijansi jedne boje, od tamne do najsvetlije, isprobajte sledeći trik. Ovakva dekoracija se posebno može dopasti deci, a kako biste postigli maksimalni efekat potrebno je da koristite bela jaja.

Potrebno vam je:

  • Alkoholno sirće
  • Boja za farbanje jaja
  • Plastična čaša
  • Bela jaja

Postupak:

Skuvajte jaja. U plastičnu čašu razmutite boju za farbanje jaja u malo vode, dodajte malo sirćeta i stavite jaje tako da bude prekriveno samo dno jajeta. Ostavite jaje tako da odstoji oko 2 minuta, pa dodajte ponovo malo vode i sačekajte da prođe još dva minuta. Ponovo dodajte vodu i sačekajte da prođe dva minuta. Kada je celo jaje prekriveno, izvadite ga i videćete efekat. Kako dodajete vodu, intezitet voje se smanjuje postepeno i stvara se ombre efekat. Kada se jaje osuši, premažite ga uljem.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas