Oglas
· · Komentari: 0

Hoteli u Grčkoj – Oaza hedonizma po najpovoljnijim cenama

Kad su tropske temperature najbolje je biti na morskoj obali ili na bazenu. Obe opcije obezbeđuju hoteli u Grčkoj tačnije na poluostrvu Halkidiki.

1626252381_naslovna.png
Foto: Promo
Oglas

Osim što je poluostrvo Halkidiki prelepo, obiluje i hotelskim kapacitetima koji su smešteni blizu ili na samoj plaži. Neke od njih se nalaze u ponudi agencije “Travelland”, inače poznate po širokom i raznovrsnom izboru hotela u Grčkoj.

Jedan od najpoznatijih hotela na Sitoniji, smešten na samoj peščanoj plaži, pa tako i najtraženiji je čuveni Porto Carras 5*.  Hotelski  kompleks ima sopstvenu marinu, ispred hotela veliku privatnu plažu dužine oko dva kilometra, teren za golf, jezero, heliodrom, kongresni centar sa četiri sale, pozorište, amfiteatar, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, a la cart restorane, kafiće, poslastičarnice, tržni centar, diskoteke i barove, ronilački, jahački i jedriličarski klub, dečija igrališta i klubove, bazene sa morskom i slatkom vodom.

Za 7 noćenja sa polupansionskom uslugom treba izdvojiti 1519 evra, što je cena za standardnu sobu. Slobodnih mesta ima od 17.07. Ostali termini su: 18, 24, 25, 31. jul. i 01, 07, 08, 14, 15. avgust. 

Foto: Promo

Na zlatnoj obali Egejskog mora u živopisnoj oblasti Platamonas (region Pieria), dobro je ušuškan Cronwell Platamon Resort 5*. Od Soluna je udaljen jedno 100 km  a samo 1,5 km od mesta Platamon. Omiljeno je mesto mnogim porodicama sa decom. Hotelski kompleks se prostire na  skoro 60.000m2 mediteranskih vrtova. Ovo mesto je jedinstveno: skladna kombinacija planinskog područja i magične obale, idealno okruženje istorijskim znamenitostima kao što su Olimp i drevni dvorac iz 12. veka Platamon, pretvaraju uobičajeni hotel na plaži u istorijski centar! Termini na 7 noćenja su: 30. i 31. jul; 07, 14, 21, 28. avgust. Najniža cena po SOBI uz ULTRA ALL INCLUSIVE uslugu iznosi 1535 evra za standardnu sobu sa pogledom na more.

Foto: Promo

Xenios Theoxenia Hotel 4* se nalazi na oko 3 km od mesta Uranopolis i oko 120km od aerodroma u Solunu. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, uz mogućnost doplate za all inclusive. Boravak na 7 noćenja može da vas košta od 625 evra u julu. Na 10 noćenja od 16.07. cena iznosi 899 evra. Sve cene su izražene kao cene po SOBI. Mesta ima i u hotelu Alexandros Palace 5* koji se takođe nalazi na 5 km od mesta Uranopolis. Cena sobe od 17.7. kreće se od 860 evra (usluga je polupansionska). Cene su već snižene za 35%. Hotel se sastoji od sedam dvospratnih i dve trospratne zgrade.

Foto: Promo

O svm hotelima u Grčkoj se možete raspitati i rezervisati neki od njih na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Agencija “Travelland” otvara svoja vrata svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas