· · Komentari: 0
LETO

Porodice su najzainteresovanije za LETOVANJE, ali pod 2 uslova

Porodice su najbrojnija grupacija putnika koji su očajni da ove godine odu na odmor, ali će polovina rezervisati u poslednjem trenutku.

1614153416_ParPlaya.jpg
Foto: Piksabej

Global Media je objavila podatke ankete "Glas nacije" i najzanimljiviji podatak je da je 58% ispitanija spremno da izdvoji više novca za odmor nego ranijih godina.

Pročitajte još: Pustoš u Pragu: Hoteli prazni, ulice puste, turista "ni od korova", a prognoza je PESIMISTIČNA

Trećina ne želi da plati odmor više nego pre, bez obzira na bezbednost i bolje uslove putovanja. Međutim, svima je zajednička ista želja - politika otkazivanja putoavnja mora da se promeni! Svi žele da se ukine klauzila o zadržavanju novca ako otkažu odmor. Druga zajednička odlika svih putnika je da većina ima mornalnu nedoumicu "da li je u redu putovati?"

Patriotizam
Verovali ili ne 81% ispitanika planira da letuje u svojoj zemlji, jer imaju neverovatnu želju da upoznaju domovinu.
Promocija sa grupnom slikom iritira ljude...

Podaci su predstavljeni na skupu koji su organizovali TravelMole, Go To Places i Global Media. Jedna od tema je bila i promocija turizma, a zaključak je da to treba da budu individulne, nikako grupne.

Nažalost, svi bi na odmor kolima, ne avionom

Zanimljiv je i podatak da porodice nisu spremne da koriste avion i javni prevoz. Dakle, većina želi da ide na odmor kolima, a to prilično sužava broj destinacija.

Zanimljivo je i istraživanje giganta "EasyJet-a" koje je pokazalo da 65% Evropljana planira da ide na odmor ove godine, uprkos zabranama i ograničenjima! 

Pročitajte još: Jutjuber Deni o Srbiji: PLJESKAVICE su velike, a OVA stvar je neverovatna! (VIDEO)

Istraživanje je sprovedeno sredinom januara, a na pitanja je odgovaralo 5.000 ispitanika u trenutku kada još nije počela masovna imunizacija, pa su turistički radnici optimisti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.