· · Komentari: 0
LETOVANJE

U julu se letuje i u Španiji! HIT PONUDE: Kipar od 499 EUR, Ljoret de Mar od 585 EUR

Leto je i prema kalendaru zaista stiglo. Kuda na odmor? Po kojoj ceni? Osim Grčke i Turske, tražene su i neke druge tople destinacije. Evo predloga za letovanje na moru tokom jula meseca, a po specijalnim cenama.

1624451642_naslovna.png
FOTO: Travelland

“Plava zastava” za plaže i marine je međunarodni ekološki standard kvaliteta zaštite okoline mora i obala. Španiju itekako odlikuje visok kvalitet plaža i mnogo “plavih zastava”. Zato se, između ostalog, najpoznatije letovalište Ljoret de Mar nalazi u ponudi turističke agencije “Travelland”  za ovu letnju sezonu. Na odmor se kreće već od 04.07. i to po ceni od 585 evra za boravak na 7 noćenja. Sledeći termini su: 08.07-18.07. (10 noći) / 11.07-18.07. (7 noć). Za porodice sa decom preporučuje se hotel Alegria Fenals Mar 3*, sa uslugom polupansiona. Poznata Fenals plaža se nalazi na samo 150m udaljenosti.

Foto: Travelland

Ako ste se uželeli španskih metropola, ukazala se prilika za takvu posetu i malo drugačiji letnji odmor. Mogući su aranžmani za  Barselonu  na 7 ili 10 noćenja, sa prvim polascima već od 04.07. Najniža cena paketa po osobi za boravak u hotelu Madanis Hotel 4* iznosi 613 evra

Ovaj moderan hotel gleda na legendarni stadion FK-a Barselona Kamp Nou  od koga je udaljen oko 300 metara. Smešten u četvrti  Les Korts  na jugoistoku Barselone, Madanis je dobro povezan linijama gradskog prevoza koje vode do kulturnog centra grada.

Foto: Travelland

Specijalne cene za leto na ostrvu ljubavi!

KIPAR krase peščane plaže, kristalno čista voda i veličanstvena istorija. A ovog leta i vrlo pristupačne cene i to za odmor u julu mesecu. Prvi slobodni termini u julu su: 04, 08, 11. jul, a najniža cena paket aranžmana je 499 evra za 7 noćenja, tj 619 evra za 10 noćenja.

Hoteli koji se izdvajaju iz ponude su: Evabella Napa Apartmani / Nissiana Hotel 3* / Amarande hotel 5* / Adams Beach 5* / NissiBlu Beach Resort 5* / Four Seasons 5* / Stamatia Hotel 3*.

Potpuno nov luksuzan hotel koji je namenjen samo odraslim osobama je Amarande hotel 5* smešten u mestu Aja Napi. Polasci su organizovani svakog četvrtka počev do 01.07, a aranžmani su mogući na 7 i 10 noćenja. Najniža cena paketa uz polupansionsku uslugu je 799 evra.

Foto: Travelland

Raspitajte se o svim potrebnim i dodatnim informacijama na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Ili pozovite agenciju “Travelland” svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.