Oglas
· · Komentari: 0

BLIŽI SE DUGOOČEKIVANI SPEKTAKL NA KOPAONIKU: Najveće zvezde i gosti iz celog regiona na Music Week Festivalu u hotelu Grand

Iako je sezona na najpopularnijoj zimskoj destinaciji u punom jeku, mesec mart obećava i mnogo više, uz muzički spektakl koji se bliži i to u jednom od svojih najboljih izdanja

1677504655_Sasa-Matic_Photo-Sky-Music-1.jpg
Foto: Sky Music
Oglas

Sedmi po redu, Music Week Kopaonik, održaće se u Eventu Hall-u hotela Grand Kopaonik, tokom dva martovska vikenda, od 9. do 12. i od 16. do 19. marta, a lista glavnih izvođača i ove godine čini ovaj događaj ekskluzivnim i jedinstvenim zbog činjenice da najveće regionalne zvezde okuplja na jednom mestu.

Foto: Arhiva hotela

Prvi vikend rezervisan je za “exclusive performans” uz senjoritu Milicu Pavlović i Sašu Matića, koji će zajedno pred publikom nastupiti u petak, 10. marta, dok će u subotu, 11. marta, maestralni Željko Joksimović prirediti svoj autentični šou za sve posetioce festivala. Drugi vikend otvoriće dama koja već decenijama „trese“ balkansku scenu – Lepa Brena, a za sam kraj festivala, 18. marta, najavljen je dugo iščekivani spektakl i koncert za pamćenje regionalne zvezde Dina Merlina.

Foto: Arhiva hotela

Uz ekskluzivne sadržaje, Kopaonik uz hotel Grand u martu odiše energijom pravih mondenskih evropskih skjališta - dinamičan i uzbudljiv spoj skijanja i sunčanja, nezaobilaznih gastro i apres ski stanica, prefinjenog fine dining iskustva i fenomenalnog noćnog provoda, zahvaljujući vrhunskoj produkciji i muzičko - scenskom spektaklu u režiji Sky Musica.

Foto: Sky Music

“Music Week Kopaonik je najveći zimski muzički festval u regionu, jedinstven po tome što na jednom mestu okuplja najpoznatija imena regionalne muzičke scene. Ujedno, to je svojevrstan koncept luksuznog planinskog odmora, koji gostima omogućava da uživaju u svim privilegijama poput vrhunskog ski servisa nadomak ski staza, luksuznih spa sadržaja, beneficiranih ulaznica za sve koncerte i prvoklasnog komfora na lokaciji samog festivala! Zbog toga se godinama razvio u događaj koji je prepoznat i privlačan i van Srbije, u Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hrvatskoj” poručuju organizatori festivala Sky Music i Grand Kopaonik, očekujući ove godine rekordnu posetu.

Foto: Sky Music

Požurite, obezbedite svoje mesto pod zvezdama Kopaonika, i doživite savršen spoj luksuznih planinskih ugođaja i nezaboravnog muzičkog spektakla.

Ulaznice za koncerte dostupne su u limitirianom broju i van hotelskih paketa, u slobodnoj prodaji, putem zvanične stranice festivala.

Foto: Sky Music

Foto: Sky Music

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas