· · Komentari: 0
ZABAVNI PARK

Miki Maus je i dalje u karantinu u Parizu, ali ne svuda u svetu

Zaboravite na čaroliju! Diznilend u Parizu neće biti otvoren za posetioce.

1607514652_Depositphotos_73913621_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Disneyland Paris ostaće zatvoren tokom praznika, uprkos prvobitnom planu da posetioce ponovo dočeka za Božić.

Pročitajte još: KAKO ćemo na MORE? Do jula 2021. godine PREŽIVEĆE samo 12% AGENCIJA

Na zvaničnoj internet stranici objavljena je vest da će zabavni park sigurno biti zatvoren do 12. februara 2021. godine. Naime, park je ponovo bio otvoren u julu, ali jubrzo, već u oktobru opet - zatvoren. Plan uprave je bio da otvore vrata tokom božićnih praznika.

Armija radnika
U kompaniji "Volt Dizni" zaposleno je 223.000 radnika. Na Floridi radi 30.000 ljudi. Najmanji zabavni park je u Hong Kongu.
Vraćaju novac onima koji su rezervisali...

Oni koji su rezervisali karte od 19. decembra do 3. januara mogu da promene datum. Onima koji ne žele karte za novi datum, novac će biti vraćen.

Pročitajte još: Bacite kalendar, ZABORAVITE na LETOVANJE: Sada se traže SPARTANSKI vikend i NOMADSKI HOTELI

Zanimljivo je da je u isto vreme zabavni park Diznilend u Kaliforniji, takođe, ostao zatvoren do kraja godine. Sa druge strane, Disney World u Orlandu na Floridi je sve vreme - otvoren.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.