· · Komentari: 0
LEGENDARNE IGRICE

Konačno! Crash Bandicoot se vraća kao igrica za pametne telefone (VIDEO)

Nakon što je dobio restaurirani model za Sony Playstation 4, a nakon toga i verziju za Xbox-a One i Switcha, popularna igrica konačno će biti dostupna i za ljubitelje igrica na mobilnim telefonima.

Depositphotos_264178198_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Igrica Crash Bandicoot nastavlja sa velikim povratkom! Nakon prilagođavanja novim konzolama za igrice, Crash u najnovijem izdanju stiže kao igrica namenjena mobilnim telefonima.

Crash Bandicoot Mobile je za sada dostupan u Maleziji i to u beta test fazi, pre dolaska na globalno tržište. Ova igrica podrazumeva beskonačno trčanje u kojem nastojiteda stignete što dalje pre nego što pogrešite i zakucate se u jedno od brojnih prepreka.

Pročitajte još: GTA Online deli novac najugroženijima, ali i svojim igračima?

Prema prvim video snimcima, trčanje se vrši automatski, a igrač pritiskom na ekran aktivira skokove ili napad vrtlogom, a potezom prsta klizi po tlu. Potezom prsta levo-desno Crash se kreće stazama i sakuplja slatke, slatke voćkice.

Pročitajte još: Konzola prototipa Nintendo PlayStation prodata za - 300.000 dolara!

Crash Bandicoot Mobile razvio je isti autor koji je razvio i popularni serijal Candy Crush.

Za sada nisu poznati detalji o mogućnostima same igrice, kao ni precizan datum kada će ona biti dostupna korisnicima širom sveta.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.