· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Tvitovaćemo GLASOVNIM PORUKAMA?! Što da ne!

Kompanija je u sredu počela sa testiranjem nove opcije na društvenoj mreži Twitter, a ona je za sada dostupna samo određenom broju korisnika Apple iOS platforme

1592519381_twitter.png
Foto: Pixabay

Test faza tvitovanja glasovnim porukama dostupna je samo malom broju korisnika, ali za nekoliko nedelja mogla bi se naći i u opcijama mnogo većeg broja kosirnika, potvrđene su informacije koje dolaze iz kompanije Twitter.

Pročitajte još: 5G MREŽA pokorila Ameriku!

Naime, Twitter je u sredu objavio da testira novu uslugu koja će korisnicima omogućiti da tvituju pomoću glasa, tako da će jedan audio tvit moći da traje i do 140 sekundi.

Pročitajte još: Skinite 1.000 FILMOVA u jednoj SEKUNDI

Usluga će zasad biti dostupna ograničenom broju korisnika Apple iOS platforme, a sledećih nedelja proširiće se na još više korisnika ove platforme.

Korisnici društvene mreže Twitter moći će da naprave glasovni tvit klikom na samo jednu ikonu, koja će se nalaziti na dnu prostora za pisanje tvita.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.